Naujas A.Orlovos albumas pasirodys liepą

Šią savaitę atskleidžiamos liepos 1 d. išleidžiamos antrosios Alinos Orlovos kompaktinės plokštelės detalės.

Albumo, pavadinto „Mutabor“, oficialus pristatymas liepos 1 dieną Vilniuje, Piano.lt kiemelyje, prasidės 22 val. Alina Orlova su grupe muzikantų pristatys tą pat dieną pasirodysiančio albumo dainas ir naują koncertinę programą su specialiai albumui sukurtomis video novelėmis.

Prieš kelias dienas dainininkė Alina Orlova atskleidė liepos 1 dieną Lietuvoje išleidžiamo albumo pavadinimą – „Mutabor“. Tai vienas iš Vilhelmo Haufo pasakos „Kalifas gužas“ magiškų elementų. „Tie, kas žino žodį „Mutabor“, žino jį kaip slaptažodį. Kaip žodį, kuris pasakoje paverčia žmogų gyvūnu,“ – albumo pavadinimą pakomentavo A. Orlova.

Birželio pradžioje klausimus apie būsimą Alinos Orlovos albumą dainininkė atrėmė išleisdama pirmą dainą „Šilkas“ iš tuo metu dar nepavadinto antrojo albumo. Radijo stočių eteryje ir socialiniuose tinkluose pristatyta daina sukėlė daug diskusijų apie pasikeitimus dainininkės kūryboje. „Šis albumas buvo kuriamas dvejus metus. Jis man ir reiškia pasikeitimą, ilgą kelionę, dvejų metų įvykius, emocijas ir kūrybą. Todėl ir dainos albume labai skirtingos – vienos panašesnės į pirmo albumo kūrinius, o kitos nurodo kryptį, kuria mano muzika juda dabar. Tai matyt ir yra mano virsmas. Šis albumas yra virsmas“, – pasakojo Alina. Visgi dainininkės visą naują albumą pirmieji įvertinti kviečiami vilniečiai.

Liepos 1 dieną Vilniuje rengiamam koncertui po atviru dangumi Alina Orlova ruošia keletą naujienų. Pirmiausia, Alina scenoje pasirodys nebe viena, o su grupe muzikantų. Šiuo metu dainininkė su grupės nariais kasdien repetuoja – ruošiamas ypatingas pasirodymas, kurio detalių Alina nenorėtų atskleisti iš anksto. Bilietai į pasirodymą platinami Vilniaus „Muzikos bombos“ parduotuvėse.

Kiekvienai Alinos antrojo albumo „Mutabor“ dainai kūrybinė komanda „pvz.lt“ (Rudolfas Levulis, Kamilė Kaniušonyė ir Paulius Mazuras) sukūrė po video novelę. Keturiolikoje video darbų vaizduojamos skirtingos visuomenės grupės. „Visi sukurti video – dokumentiniai. Kaliniai, senelių namų gyventojai, šokių „kam per 30“ lankytojai – visi personažai, situacijos ir vietos – tikri ir nesuvaidinti“, – pasakojo video menininkas Rudolfas Levulis.

Alina Orlova antrąjį albumą išleidžia su leidybine kompanija „Monako produkcija“, kuri dirba ir su tokiais žinomais alternatyvios muzikos atlikėjais kaip „Golden Parazyth“, Migloko, „GeraiGerai & Miss Sheep“. Albumas liepos 1 dieną pirmiausia pasirodys visose „Muzikos bombos“ parduotuvėse. Vis gausėjantis Alinos muzikos gerbėjų būrys kitose šalyse albumą tą pat dieną galės įsigyti internetinėje parduotuvėje Muzikosbomba.lt.


Šiame straipsnyje: OrlovaalbumasMutabor

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių