Naujas „Alejandro“ vaizdo klipas išryškina mus supančią sintetiką

„Alejandro“ neseniai išplatino savo naują dainą „Sintetika“, o dabar pristato ir jos vaizdo klipą, efektingai iliustruojantį socialinę projekto narių žinią apie mūsų aplinkoje įsigalėjusią sintetiką.

„Viskas pasiekė tokį lygį, kad dažnai tik pakuotė yra ekologiška, o po ja slepiasi sintetinės sudėties produktai. Tad mes net nesuprantam, ką valgom, geriam ar kitaip vartojam. Natūralus maistas, ekologiška kosmetika apskritai tampa retenybe. Nors žmonėms nuolat teigiama, kad technologijos kuriamos jų gyvenimo kokybės pagerinimui, deja, realybėje yra visai kitaip,“ – sakė „Alejandro“.

„Tie patys gražiai atrodantys vaisiai – obuoliai, bananai, kriaušės – yra apdoroti ir visiškai neekologiški, kaip ir dauguma maisto produktų parduotuvėse. Tai yra skaudi tema, kurią reikia iškelti į viešumą ir apie tai garsiai kalbėti. Todėl savo dainoje „Sintetika“ deklaruojame, kad žmonės yra nuodijami! Mūsų vaizdo klipe aš pats „įkūnijau“ šiuolaikinį velnią – pardavėją, kuris prekiauja sintetiniu produktu, o mūsų vokalistei Andrijanai teko vaidmuo vargšo vartotojo, kuriam tenka virškinti visą tą „š“, kurį gauna per maistą. Neatsitiktinai pasirinkome žalią obuolį, kaip apgaulingai atrodančio produkto simbolį. Jis turi obuolio išvaizdą, o iš tiesų yra beskonis, apipurkštas chemikalais ir, ko gero, visai nenaudingas, jei ne kenksmingas, žmogaus organizmui,“ - pasakojo projekto idėjinis lyderis Alejandro.


Šiame straipsnyje: Alejandro

NAUJAUSI KOMENTARAI

Patiko

Patiko portretas
Super

millennium

millennium portretas
saunuoliai.Laukiam per Bike show MILLENNIUM 2012

EEE

EEE portretas
Geras boooom! ;]]]]]
VISI KOMENTARAI 5

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių