Naujajame Keistuolių teatro sezone bus dvi premjeros

Rugsėjo 25 d. 22-ąjį sezoną atidarantis Keistuolių teatras savaitgalį savo gerbėjus nudžiugins trimis spektakliais - „Išėjau aš stotin“, „Interviu su šlykštukais“ ir „Geltonų Plytų kelias“.

Muzikinis spektaklis „Išėjau aš stotin“ - tai detektyvinė istorija, kupina neišsipildžiusių meilės vilčių, neatskleistų paslapčių ir ilgesingų romansų. Veiksmas vyksta apleistame geležinkelio stoties restorane, kuriame prieš keletą dešimtmečių dirbo pagrindiniai veikėjai, dabar susirinkę išsiaiškinti praeities paslapčių. Spektaklyje vaidina Agnė Sunklodaitė, Viola Klimčiauskaitė, Vytautas Rašimas, Dalius Skamarakas, Darius Auželis.

Spektaklio vaikams „Interviu su šlykštukais“ režisierė A. Sunklodaitė ir aktorė V. Klimčiauskaitė pakvies į susitikimą-pokalbį-interviu su gyviais ir gyvūnais, kurių nepažįstame, tačiau kartu neįvertiname, kad jie gali būti draugiški ir mus daug ko pamokyti. Paaiškės, kad „šlykštukai“ nėra tokie baisūs, kai išdrįsti juos pakalbinti ir su jais susidraugauti.

„Geltonų Plytų kelias“ - tai visiškai naujas „Smaragdo miesto burtininko“, ne vienai teatro mėgėjų kartai puikiai pažįstamo spektaklio pastatymas. Legendinio spektaklio pavadinimas ir aktoriai kiti, tačiau nepamirštamos dainelės ir nenuginčijamos tiesos išliko iki šiol. Spektaklyje vaidina jauniausieji Keistuolių teatro aktoriai: Marija Korenkaitė, Giedrius Kiela, Ieva Stundžytė, Agnė Kaktaitė, Eimantas Bareikis, Justas Tertelis, Judita Urnikytė, Vytautas Leistrumas, Jonas Šarkus.  

Šį sezoną žiūrovai išvys ir jau pamėgtus spektaklius „Paskutiniai Brėmeno muzikantai“, „Taisyklė Nr. 1 arba sapnuoti Vilnių draudžiama“, „Pinokio kronikos“, „Mašininkai“ ir kt., taip pat planuojamos 2 premjeros - „Mamulė Mū“ ir „Vasarotojai“. 

Praėjusiais metais Keistuolių teatras atšventė solidų veiklos dvidešimtmetį. „Išties smagiai pramogavome visus metus. Šiemet vėl pagaliau darysime tai, kas mums arčiausiai širdies, - kursime, ieškosime naujų kokybiško meno išraiškų“, - sako teatro meno vadovas Aidas Giniotis.


Šiame straipsnyje: keistuolių teatras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių