Namų šeiminininkei Laimai Paksienei vyras moka 7 tūkst. litų algą

Laiminga namų šeimininke save vadinančios Laimos Paksienės gyvenime pastaruoju metu vyksta didelės permainos. Baigiantis darbo dienai  ji neberuošia  vyro mėgstamiausių  patiekalų, nebepliko mėgstamiausios jo arbatos,  tačiau iš įpročio vis dar laukia jo pareinančio.

Ir kaskart nusimena prisiminusi, kad Rolandas nebegrįš. Rugsėjo pradžioje į Briuselį išlydėjusi savo  sutuoktinį  Laima prisipažįsta: jos  gyvenime  dabar nelengvas metas - mat ką tik įvyko priverstinės skyrybos.

Rugsėjo pradžioje Rolandas Paksas išvyko dirbti į Europos parlamentą Briuselyje, o jo žmona liko namuose Vilniuje.  Kodėl ponia Laima atsisakė lydėti savo vyrą? Ar toks garsiosios poros sprendimas neprognozuoja santykių krizės? Ir ką ponia Laima turėjo pažadėti savo vyrui?

Antradienį 21.00 LNK laidoje „Gyvenimas pagal moteris“ Laima Paksienė atvirai atsakys į visus klausimus. Ji netgi prisipažins, jog už ištikimą laukimą vyras jai pažadėjo solidžią algą - vietoj keturių tūkstančių net septynis tūkstančius litų per mėnesį.  Dabar, kai visi tik ir tekalba apie taupymą,  toks padidėjęs biudžetas poniai Laimai kelia nerimą. Kur gi reikės išleisti šitokią sumą?

Laidai „Gyvenimas pagal moteris“  Laima Paksienė atvirai papasakos ir apie dar vieną  giminės naujieną. Jos dukra Inga  ir vėl laukiasi. O žinia apie vaikelio atėjimą  šeimos nariams buvo pranešta iš tiesų ypatingai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių