N. Kazlaus pristato dokumentinį filmą

„Tai, ką mes darome, tikrai yra ne tik dainavimas. Tai ir meditacija, ir harmonizacija, ir aktorinis meistriškumas“, – taip LRT TELEVIZIJOS laidoje „Labas rytas, Lietuva“ vokalo ir aktorinio meistriškumo vasaros akademiją pristato jos įkūrėja Nomeda Kazlaus.

Jau birželio 1-ąją N. Kazlaus kartu su visa kūrybine komanda pristatys naują dokumentinį filmą „Dainuojanti vasara“.

„Aš labai džiaugiuosi, kad Tarptautinę vaikų gynimo dieną paminėsime pristatydami tarptautinį edukacinį projektą, mūsų akademijos istoriją. Šiais metais ji vyksta jau ketvirtąjį kartą. Pagalvojome, kad žiūrovams būtų labai įdomu pristatyti dainuojančią vasarą“, – pasakoja N. Kazlaus.

„Ši akademija yra puiki galimybė jauniems atlikėjams plėsti savo žinias ir tobulėti“, – įspūdžiais dalinasi Sergejs Jegers, latvių kontratenoras. S. Jergers taip pat džiaugiasi, kad tiek Latvija, tiek Lietuva šiemet kartu švenčia savo šimtmečius.

Pasak N. Kazlaus, akademijos pedagogai dalyviams perduoda ne tik vokalinę, bet ir įvairią interpretacinę patirtį: „Menas juda į priekį ir mes labai džiaugiamės, kad galime visus pasveikinti su vasara.“

Tarptautinės vaikų gynimo dienos proga, birželio 1-ąją dieną, dokumentinis filmas „Dainuojanti vasara“ 19. 30 val. bus rodomas per LRT KULTŪRĄ.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių