„Muzikuojančiu keltu“ – su Radži ir „Hiperbole Tribute“

  • Teksto dydis:

Jūros šventės svečius festivalis ant vandens „Muzikuojantis keltas 2013“ kviečia trumpam atitrūkti nuo šventės šurmulio ir leistis į įsimintiną muzikinę kelionę Kuršių mariomis  pasisemti niekada nepabostančio saulėlydžio romantikos.

Penktadienį, liepos 26 d., romantišką pasiplaukiojimą lydės ugningos charizmatiško Radži dainos, o šeštadienį, liepos 27 d., dainuosime ir šoksime legendinės „Hiperbolės“ hitus drauge su grupės „Hiperbole Tribute“ muzikantais.

Beveik tiesiai į koncertą kelte iš JAV  grįžęs Radži didžiuojasi, jog jo repertuare čigonų dainos užima pirmąją vietą. „Tai yra mano kraujas, aš jas gal savaip pateikiu. Bet ir lietuviškos dainos, perdarytos čigonišku ritmu, skamba visiškai naujai ir kitaip, iškart daina įgauna kitą spalvą. Turbūt mano mama pagimdė tokį. Aš dviejų metų būdamas jau šokau rokenrolą, manęs visur buvo daug. Kito kelio, kaip muzika, ir nemačiau. Man išeina taip, kaip išeina. Aš gerbiu ir myliu visus žmones. Atvešiu jiems senesnių ir naujesnių dainų, kad programa būtų įvairesnė“, – žadėjo dainininkas Radži, liepos 27 d. 20.30 val. kviesdamas į savo koncertą „Muzikuojančiame kelte".

„Geresnės lietuviškos grupės už „Hiperbolę“ nebuvo, – įsitikinęs gitaristas ir dainų atlikėjas Anatolijus Kapustinas, liepos 27 d. 21 val. su Lietuvos roko grupe „Hiperbolė tribute“ „Muzikuojančiame kelte“ surengsiantis koncertą. – Mes dar buvome labai jauni, kai „Hiperbolė“ buvo „ant bangos“. Tiesiog užaugome su jos kūryba širdyje. „Muzikuojančiame kelte“ atliksime senuosius „Hiperbolės“ hitus, kurie skambėjo per visą mūsų gyvenimą, jas grojame ir mes, grupė „Hiperbolė tribute“. Ir galvojame, kad grosime iki vėlyvos senatvės, ligi mirties...  Todėl ir ruošiame naują programą. O šiame koncerte skambės „Pamiršk mane“, „Kodėl“, visos 20 senų dainų, kurių, manome, žmonės ilgisi. Todėl mes stengiamės išlaikyti "Hiperbolės" skambesį ir autentiškumą.  Nearanžuojam kaip nors savaip, manome, grupė turi skambėti taip, kaip ji skambėjo. Aišku, skambesys šiuolaikiškas, nes instrumentai jau kiti, nebe tų laikų. Nenoriu nieko įžeisti, bet aš manau, kad geresnės lietuviškos grupės kūrybos negirdėjau. Tai yra geriausi kūriniai.“

„Muzikuojantis keltas“ (keltas „Nida“) išplaukia iš Klaipėdos senosios Smiltynės perkėlos (Šiaurės ragas, Danės g. 1). Plaukimo trukmė – 2 val.

Bilietai į Radži populiariausių dainų vakarą – po 53 Lt, į grupės „Hiperbole Tribute“ koncertą – po 63 Lt.

Bilietus platina „Bilietų pasaulis“, o koncertų dienomis jie parduodami Senosios perkėlos kavinėje (renginio vietoje).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių