Muzikinis tautų katilas

Tautų katilas - taip bus galima vadinti gyvos muzikos klubą „Tamsta“, kai scenoje čia šėls muzikantai iš Lietuvos, Latvijos, Estijos ir Didžiosios Britanijos.

Soulo ir funk garsų suvienyti atlikėjai klausytojams prisistatys „Soul Incorporation“ vardu - kerinčiu balsu žavės estė Sofia Rubina, bosinę gitarą valdys su tokiais atlikėjais kaip Amy Winehouse, Craigas Davidas ar Estelle grojęs britas Rickas Jamesas, elektrine gitara gros viena scena su Chaka Khan dalijęsis jos tautietis Robinas Aristorenas, saksofoną pūs brolis latvis Aleksandras Raičenokas, o būgnus muš šiuo metu Didžiojoje Britanijoje gyvenantis, melomanams puikiai pažįstamas Marijus Aleksa.

Būtent Marijui gimė idėja į Vilnių sukviesti tiek skirtingų, bet labai profesionalių muzikantų.

„Šiuo metu gyvenu Didžiojoje Britanijoje, bet į Lietuvą grįžtu pagroti. Stengiuosi apsilankyti vietos koncertuose ar po jų vykstančiuose jam session, kuriuose ir susipažinau su Ricku bei Robinu. Nusprendėm surengti bendrą pasirodymą Vilniuje - norisi lietuviams parodyti kuo daugiau gerų muzikantų, kurie yra groję su pasaulinio lygio žvaigždėmis, tačiau akimirksniu sužavi ne tik savo profesionalumu, bet ir paprastumu“, - apie projekto „Soul Incorporation“ atsiradimą pasakojo M.Aleksa.

Perkusininkas tikisi, kad tai ne paskutinis toks koncertas „Tamstoje“. „Muzika suvienija žmones ne tik scenoje, bet ir tuos, kurie sėdi priešais. Būtent todėl norisi leisti jiems išgirsti kuo daugiau kokybiškos muzikos“, - sakė M.Aleksa, kviesdamas nepraleisti pirmo „Soul Incorporation“ pasirodymo.

VIETA: muzikos klubas „Tamsta“.

LAIKAS: gegužės 30 d. 21 val.

KAINA: nuo 20 litų.


Šiame straipsnyje: Sofia rubina

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių