„Mūsų odisėja“ kviečia keliauti po Lietuvą

Turizmo informacijos centras „Mūsų odisėja“ kviečia keliauti po Lietuvą. Šįkart turite galimybę aplankyti Trakus ir pabuvoti aludarių krašte.

Lapkričio 7 d., šeštadienį, kauniečius ir miesto svečius kviečiame į ekskursiją „Nepažinti Trakai”, kurioje susipažinsime su naujais ir dar neatrastais objektais: Kinese, Tūkstantmečio Angelų kalva, F.E.Andre projektuotu parku bei grafų Tiškevičių dvaru Užutrakyje. Užsuksime ir į Trakų pilį, Vytauto Didžiojo palikimą, grožėsimės  panoraminiais vaizdais plaukiodami laivu po Galvės ežerą ir užkandžiaudami kibinais... Į Kauną grįšime pro Sudervę, kurioje apžiūrėsime rotondinę Švč. Trejybės bažnyčią ir nuostabų akmenų skulptūrų parką.

Ekskursijos trukmė: 9 val., išvykimas: 9 val., kaina: 85 Lt.

Lapkričio 14 d., šeštadienį - linksmas, pilnas siurprizų maršrutas į malūnų ir aludarių kraštą „Alaus kelias”! Ekskursijos metu akis į akį susidursime su Don Kichotu bei paspausime ranką karaliui Aleksandrui. Susipažinsime su Biržų alaus karaliumi Jurgiu Žaldoku, pilies menėje ragausime tamsaus Radvilų alaus, linksminsimės kartu su etnografiniu ansambliu. Aplankysime smegduobes, kurių šiame krašte yra tūkstančiai. Alaus fiestą pratęsime Biržų alaus darykloje, sužinosime alaus virimo paslaptis ir jo paragausime. Aplankysime ir Astravo dvarą, kuris Kaunui padovanojo gražiuosius Karo muziejaus liūtus. Taip pat eisime ilgiausiu Lietuvoje mediniu tiltu per ežerą...

Ekskursijos trukmė: 11 val., išvykimas: 8 val., kaina: 99 Lt.

Lankomi objektai apmokami papildomai. Lankomų objektų eiliškumas gali kisti.

Informacija telefonu: 8 -37-207879, 8-698-03091 arba elektroniniu paštu info@turinfo.lt.


Šiame straipsnyje: ekskursijos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių