Mundžio žmona: jis buvo retas svečias namuose

Šį pirmadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ scenos žvaigždės Edmundo Štengerio - Mundžio žmonos interviu.

Iki šiol Mundžio žmona Violeta, kaip ir pats Mundis, apie skyrybas po beveik 20 metų trukusios santuokos, tylėjo.

Tačiau tituluota gražuolė Violeta šįvakar nusprendė prabilti ne tik apie skyrybas, tačiau ir apie gyvenimą su scenos žvaigžde.

„Mundis buvo retas svečias namuose. Dažnai grįždavo paryčiui. O paklaustas apie nuotraukas spaudoje su merginomis, teisindavosi, kad jis juk žvaigždė, daugelis jį atpažįsta, trokšta nusifotografuoti“, - pasakos Violeta.

Moteris tikina daugiau neleisianti su ja taip elgtis, todėl trokštanti išsiskirti.

Interviu Mundžio žmona Violeta duos jos jaukiame bute, kurio plotas vos 30 kvadratinių metrų, o per didžiuosius šalčius užšąla vanduo.

Tuomet scenos žvaigždės žmona vandenį tempia dviem kibirais iš netoliese esančio šulinio. Pasak Violetos, tai pirmas kartas, kai į jos ir Mundžio namus įžengė žurnalistai. Mat Mundis iki šiol slėpė, kur ir kaip gyvena jo šeima.

Žiniasklaidoje Mundis save pristatydavo kaip klestintį verslininką, turintį reklamos agentūrą Latvijoje.

Pasakodavo su šeima gyvenantis Latvijos pajūrio kurorte Jūrmaloje, didžiuliame name vos ne ant jūros kranto. Tačiau Violeta neslepia, kad visa tai tebuvo įvaizdis.

Atviras interviu apie pinigaus, šlovę, populiarumą bei tai, kiek tai pakeitė scenos žvaigždę - jau šio pirmadienio gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ 19.19 val. per LNK.


Šiame straipsnyje: Edmundas ŠtengerisMundis

NAUJAUSI KOMENTARAI

D

D portretas
man jo snukis tai gryno k u r v i n i n k o !

once

once portretas
o petruškevičius iš bendrabučio išsikraustė? gviazdos turčiai eina na....

Cha....

Cha.... portretas
Vilniuje pakankamai yra tokių, alia verslininkų, skolose paskendę, , o reiškiasi.....oi kaip gerai, kad nors viena tokių veikėjų žmona pagaliau prakalbo......šuaunuolė.......kalbėkite ir kitos, viešinkite tokius alfonsus ir apsimetėlius.......
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių