Motinos dienai - projektas „Tribute to Celine Dion“

Palangos kultūros centras „Ramybė“ gegužės 5 d. (šeštadienį) kviečia į specialų, šventinį koncertą Motinos dienos išvakarėse.

Tai - jausmingas, kupinas šilčiausių jausmų muzikinis projektas „Tribute to Celine Dion“, kurio autoriai gyvai atliks garsios kanadietės Celine Dion hitus, jau eilę metų pavergusius viso pasaulio klausytojus.

Profesionali vokalistė Indrė Anankaitė, užburianti stulbinančiai šiltu ir jausmingu dainavimu, privers Jus ne kartą suabejoti, ar scenoje tikrai stovi ne pati garsioji kanadietė?!

Nuostabaus balso (lyrinis sopranas) savininkė I. Anankaitė, muzikiniame pasaulyje aktyviai dalyvaujanti nuo 2002 m., jau yra pelniusi ne vieną apdovanojimą tarptautiniuose dainininkų konkursuose Suomijoje, Italijoje, Latvijoje, Lenkijoje. Šiandien ji dalyvauja įvairiuose muzikiniuose projektuose, dainuoja įvairių stilių muziką. Indrė yra atlikusi ne vieną vaidmenį spektaliuose, roko operose bei operetėse, tokiose kaip „Velnio nuotaka“ (Marcelė), „Linksmoji našlė“ (Grizetė), „Žuvų piemuo“ (dailidės dukra), „Žuviaganys“ (dailidės dukra) ir kt.


Šiame straipsnyje: Indrė AnankaitėCeline Dion

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių