Moterys atskleidė, kokios turėtų būti tobulos piršlybos

Kaip pasipiršti? Šis klausimas kirba daugelio vyrų galvose. Tačiau dabar jie gali lengviau atsipūsti. Valentino dienos proga apklaustos moterys papasakojo, kas, jų nuomone, yra tobulos piršlybos.

Apklausos rezultatai parodė, kad idealiausia būtų pasipiršti po dvejų metų draugystės, atokiame paplūdimyje ir  Valentino dieną.

Iš 2 tūkst. apklaustų moterų kas ketvirta (22 proc.) būtent taip apibūdino tobulą pasipiršimą. Ir nors kai kam tai pasirodys nuvalkiota, Valentino diena vis dar yra tinkamiausias metas pirštis.

Vyrai, jei tikrai norite, kad mylimoji jums pasakytų „taip", piršlybos turi būti netikėtos (tai nurodė 32 proc. moterų) romantiškoje vietoje (21 proc.) ir vyras būtinai turi atsiklaupti ant vieno kelio (20 proc.).

Be to, mylimosios rankos būtinai reikia paprašyti jos tėvo. Kas dešimta moteris sakė, kad tai yra labai svarbu.

Kas dešimta moteris taip pat sakė, kad peršantis būtinas brangus žiedas. Tačiau tik 30 proc. moterų tikisi, kad jų mylimasis pats išrinks žiedą, o 62 proc. sakė norinčios sužadėtuvių žiedą rinktis kartu.

Ir laikas yra itin svarbus. Kas ketvirta moteris mano, kad vyras jau turėtų pradėti mąstyti apie piršlybas praėjus dvejiems draugystės metams. O jei nepasipiršote per penkerius metus, tai galite ir nebesivarginti, nes pusė apklaustų moterų sakė, kad tikrai tiek nelauktų, kad vyras pasipirštų.

O kas ketvirta moteris (27 proc.) mano, kad jei vyras nepasipiršo po penkerių metų, tai jis niekada to nepadarys arba jis bijo įsipareigoti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių