Moters išpažintis: brolis ją seksualiai išnaudojo vaikystėje

Vytautas iš Elektrėnų rajono į LNK televizijos laidą „24 valandos“ kreipėsi po to, kai su savo seserimi nesugebėjo draugiškai pasidalinti tėvų palikimo. Kalba sukosi apie sąlyginai nedidelę sumą, tačiau netrukus paaiškėjo, kad pinigai šioje istorijoje – tik ledkalnio viršūnė, o problema kur kas gilesnė ir šiurpesnė.

Vytautas ir jo sesuo Dana pardavė tėvų namus, pinigus pasidalino po lygiai, tačiau brolis įsitikinęs, kad sesuo jam dar skolinga beveik 700 litų. Dana iš tokių brolio pretenzijų juokiasi, nors ir neneigia, kad kelis šimtus gal ir skolinga. Moteris daug metų rūpinosi taurelės nevengiančiu Vytautu, niekada neskaičiavo, kiek gero jam padarė, tad skolos grąžinti nesiruošia. O jei teismo sprendimu ir tektų tai padaryti, Dana, kaip pati sakė, pinigus pervestų į brolio sąskaitą, iš kur juos tuoj pat paimtų antstoliai, nes Vytautas savo dukrai nemoka alimentų.

Tačiau netrukus įniršusi sesuo ir jos vyras prabilo apie kur kas skaudesnius dalykus. Apie seksualinę prievartą, kurią moteris ankstyvoje paauglystėje neva patyrė iš brolio pusės, apie jo dabartinį polinkį prie vyresnio amžiaus moterų, nuo kurio vos nenukentėjo svainio mama, ir tai dar ne galutinis sąrašas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Smirda

Smirda portretas
Buduliai linksminasi žiūrėdami kitų budulių skalbiamus apatinius. Nieko naujo pragertoje ir degradavusioje Lietuvoje.

taskas

taskas portretas
Kandys abu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių