M.Mikutavičius „Lietuvos garbės 2012“ iškilmėse pasirodys nauju amplua

Jau šį sekmadienį, Kovo 11-ąją, Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną, 19.30 val. tiesiogiai per TV3 televiziją rodysimuose paprastų žmonių apdovanojimuose „Lietuvos garbė 2012“ vienas iškilmių vedėjų – Marijus Mikutavičius pasirodys labai netikėtu amplua.

Jis, skirtingai nei kiti renginio vedėjai – TV3 Žinių tarnybos veidai Renata Šakalytė ir Rokas Petkevičius − į iškilmių sceną įžengs vėliau, nes vykdys labai svarbią misiją – padės šalies ugniagesiams gelbėti gyvybes!

Vilkintis gaisrininko aprangą, su šalmu rankoje – tokį M. Mikutavičių „Lietuvos garbės 2012“ iškilmėse išvys visi renginio svečiai ir TV3 žiūrovai. Bent vieną dieną vienas populiariausių dainininkų, žurnalistų ir laidų vedėjų Lietuvoje pamirš saldų popscenos žvaigždės įvaizdį ir prisijungs prie tų, kurie kasdien tyliai gelbsti gyvybes.

Tiesa, M. Mikutavičius prisipažįsta, kad vaikystėje jis svajojo tapti gaisrininku, tačiau gyvenimas jį nubloškė kitu keliu. „Man buvo maloniau karstytis ugniagesių kopėčiomis, nei dainuoti ‚Dainų dainelėje‘...“ – apdovanojimų metu prisipažins M. Mikutavičius. „Lietuvos garbės 2012“ iškilmės – vienas kilniausių ir gražiausių renginių šalies televizijų eteryje, kuriame ir žinomi žmonės gali nulipti nuo scenos ir parodyti dėmesį Lietuvos šviesuoliams.

„Improvizacijos, žaidimai ir netikėti sprendimai iškilmių scenoje – gal jau prieš pusmetį pradėjome galvoti apie tai, kuo nustebinti visus TV3 žiūrovus ir tuos Lietuvos šviesuolius, kuriems ir yra dedikuoti ‚Lietuvos garbės 2012‘ apdovanojimai. M. Mikutavičiaus virtimas gaisrininkų padėjėju – tai bandymas atsidurti kiekvieną dieną gyvybes gelbstinčių kailyje ir parodyti jiems pagarbą“, – pasakoja TV3 Žinių tarnybos vadovas Sigitas Babilius.

Tačiau „Lietuvos garbės 2012“ scenoje žvaigždės tikrai nebus tie, kurių svajonės pildysis. TV3 ir patikimas projekto partneris bankas „Nordea“ iškilmių scenoje įgyvendins svajones tų, kurių tylūs darbai keičia kitų likimus ir Lietuvą daro šviesesne šalimi.

Šiemet „Lietuvos garbės 2012“ statulėlės atiteks septyniems Lietuvos didvyriams pagal šias kategorijas: „Metų žygdarbis“, „Metų pareiga“, „Metų pasiaukojimas“, „Metų pilietis“, „Metų kaimynas“, „Metų pasiekimas“ ir „Metų lietuvis svetur“.

Per šešerius projekto metus jau yra įteiktos 62 statulėlės paprastiems žmonėms už jų kilnius darbus. „Lietuvos garbės 2012“ iškilmes matysime kovo 11-ąją, Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną, 19.30 val. tiesiogiai per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių