M.Jampolskis – ir be Onos, ir be žmonos

Aktoriaus Mariaus Jampolskio svarstymai, ar myli operos solistę Oną Kolobovaitę, baigėsi - jų meilės romanas iširo. Tą DELFI.lt patvirtino ir Mariaus tėvas.

"Taip, man yra žinoma, kad jie išsiskyrė, bet daugiau detalių jums negaliu atskleisti", - sakė aktoriaus vadybininku dirbantis Robertas Jampolskis.

Panašu, kad pora nebe kartu jau kuris laikas, mat į vykusį TV3 žvaigždžių vakarėlį Ona Kolobovaitė atkulniavo viena ir kolegei prasitarė, kad Marius liko ir be Onos, ir be žmonos.

Kalbintas O.Kolobovaitės šokių partneris projekte "Šok su manimi"  Andrius Butkus tikino žinantis apie skyrybas, tačiau nepajutęs, kad šokių partnerė treniruotėse pasikeitė. "Treniruotėse yra viskas tvarkoje, net nesijaučia, kad Ona su Mariumi pasuko skirtingais keliais", - 1diena.lt portalui tikino A.Butkus.

Garsaus lietuvos šokėjo žiniomis, pora skirtingais keliais pasuko jau prieš tris savaites.

Žinia apie M.Jampolskio ir O.Kolobovaitės skyrybas itin suglumino buvusią LNK muzikinio projekto "Žvaigždžių duetai" M.Jampolskio scenos partnerę Irūną Puzaraitę.

"Jūs mane labai nustebinot, pribloškėt šia žinia. Būtinai eisiu apie tai pasiskaityti internete", - aiškino I.Puzaraitė. Atlikėja tikino nežinanti, kodėl M.Jampolskio ir O.Kolobovaitės romanas nutrūko.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių