„Misis Visata 2010“ nugalėtoja išrinkta Suomijos atstovė

Vilniuje vykusio tarptautinio konkurso "Misis Visata 2010" nugalėtoja šeštadienį paskelbta 24 metų Suomijos atstovė Jenika Margaretė Hanusari.

Karūna jai teko už grožį, socialinę veiklą, sėkmingą karjeros ir šeimos derinimą. J.M.Hannusaari studijuoja verslo administravimą, augina 3 metų sūnų, dirba savanore, padėdama imigrantams integruotis į jos šalį. Konkurso dalyvė prisistatė, kad jai svarbiausias gyvenime dalykas - šeima. Ji teigė mananti, kad šiuolaikiniai žmonės turėtų daugiau dėmesio skirti šeimai.

Konkurse dalyvavo dvi Lietuvos atstovės: Jurgita Jankauskaitė iš Jonavos ir Renata Voitechovskaja. Tačiau joms šeštadienį užsidėti karūnos neteko.

Konkursas "Misis Visata 2010" (Mrs. Universe 2010) Lietuvoje vyko pirmą kartą. Šią galimybę pernai Lietuvai iškovojo Vaida Ragėnaitė, tapusi "Misis Visata 2009".

Šiemet konkurso dalyvės paskelbė deklaraciją, kuria paragino visus įsitraukti į bendrą veiklą prieš prekybą žmonėmis ir smurtą.

Dėl "Misis Visata 2010" karūnos varžėsi 22 delegatės iš Latvijos, Ukrainos, Baltarusijos, Belgijos, Rusijos, Vokietijos, Maltos, Venesuelos, Dominikos, Filipinų ir kt.


Šiame straipsnyje: Misis visata

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių