„Mis Lietuva 2012” dalyvės jau skirstosi titulus

Likus dviems savaitėms iki konkurso „Mis Lietuva 2012” finalo tarp dalyvių kyla vis didesnė įtampa. Merginos jau neslėpdamos piktinasi kai kurių konkurenčių tariamai perspausta savireklama, tarpusavy šnabždasi, kam gali atitekti karūna, kuri mergina verta „Mis foto” ar „Mis publikos” titulo. Ar pasitvirtins dalyvių spėlionės, paaiškės  balandžio 9 dieną Klaipėdos „Švyturio arenoje”.

„Manau, kad karūną gausiu aš - būkim biedni, bet teisingi. To visos čia ir susirinkome”, - pasitikėjimo savimi neslepia įspūdingomis kūno formomis išsiskirianti „Mis Šiaulių kraštas 2012” Greta Mikalauskytė. 

„Iš tikrųjų širdis jaučia, kad kažką tikrai gausiu, o ką - kol kas negaliu pasakyti”, - teigė Eglė Štandtaitė, kuriai savo prielankumą jau išreiškė klaipėdiečiai „Nesė Pramogų banke” surengtame vakare. Per pažintinį renginį su uostamiesčio gyventojais, klubo lankytojai ją išrinko savo „Mis publika”. Gražiausia mergina ji tapo ir žurnalo „Panelė” surengtoje skaitytojų apklausoje. Eglė gerai jaučia visuomenės palaikymą, tačiau konkurso dalyvės jai prognozuoja „Mis foto” titulą.



Dėl „Mis foto” titulo pasiryžusi kovoti  grupės „Pinup girls” atlikėja Ieva Ambrazaitė: „Aš labai noriu to titulo, tačiau sunku prognozuoti, kaip bus. Stengsiuosi atiduoti visą save ir kuo geriau pasirodyti”. Ieva įsitikinusi, kad per finalą komisiją ir publiką pavyks sužavėti tik drąsiausioms merginoms. 

Nuošaliai nuo visų dalyvių dažniausiai laikosi Karolina Parmionova. Ji ne kartą jau sulaukė tiesioginių replikų, kad pernelyg save reklamuoja socialiniame tinklapyje „Facebook”. Esą mokslininke praminta dalyvė specialiai sukurtame profilyje „Mis Lietuva 2012” perdaug rašinėja apie savo laisvalaikį, perdaug talpina nuotraukų ir aprašinėja savo gaminamus patiekalus. Kai kurios dalyvės tokio aktyvumo netoleruoja. „Komentaruose atsiskleidė kai kurių merginų akiplėšiškumas, pasimatė charakterio bruožai, bet aš dėl to blogai nesijaučiu. Bus tik įdomu pamatyti, kaip joms seksis finale,”- sako biomediciną studijuojanti Karolina.



„Kol kas labiausiai jaučiasi konkurencija dėl rūbų, makiažo, nuotraukų fotosesijose -  dėl tų dalykų, kurie svarbūs artėjant finalui. Tačiau dėl karūnos kol kas nekonkuruojame”, - teigia Erika Jusytė.  Dalyvės įsitikinusios, kad artėjant konkurso finalui įtampa tarp merginų dar labiau augs, nes nuolatinės repeticijos ir buvimas kartu gali išvesti iš pusiausvyros.

„Gali būti, kad merginoms pasimaišys protelis prieš konkursą dėl įtampos. Kai kurios gali pradėti kenkti kitoms merginoms net to nesuvokdamos”, - įsitikinusi Enrika Grigaitytė. Jai pritaria ir kita dalyvė Greta Mikalauskytė. Šiaulietė sako nenustebsianti, jeigu konkurentės viena apie kitą pradėtų skleisti paskalas.

Dėl augančios įtampos dalyvės labiausiai bijo ir laukia paties finalinio renginio. Merginos svarsto, kad pastangos pasirodyti kuo geriau ir scenos jaudulys gali ne vienai pakišti koją. Jas ramina, tik artimiausi žmonės ir draugai, kurie pažadėjo finalininkes aktyviai palaikyti. 

Konkurso „Mis Lietuva 2012” finalas įvyks balandžio 9 dieną, Klaipėdos „Švyturio arenoje”.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių