Mirė muzikos virtuozas K. Lušas

Grįžti į straipsnį

V

V portretas
Koks dar ten virtuozas....Buvo labai arogantiskas ir nemalonus zmogus...Bet kaip sakoma apie mirusius tik gerai arba nieko...

J.

J. portretas
Amžiną atilsį K. Lušui. Ilsėkis ramybėje.

ne į tema

ne į tema portretas
UŽUOJAUTA ARTIMIESIEMS. geras buvo muzikantas. bet dėl to meno ir komercijos, tqai ašarojimai nieko verti. Tiesiog atėjo kiti ir viskas. Seni Kauno-banditai-vyrai-kgb draugai išeina. seni boheminikai, su partijos dovanotomis dirbtuvėmis bei butais, traukiasi, gerieji viršininkai-nomenklatūrininkai, dėl Lietuvos važiavę su dešromi į Maskvą, baigia savo laiką. Partija nebeduos, reiks užsidirbti, neverkime.

Atrodo

Atrodo portretas
gyvenimas tik bėga, tik lekia pro šalį... ir staiga pamatai - pyst sustojo viskas ! :-/ juk ir aš vienmetis-vienmintis su maestro... R.I.P.

Užpelkis

Užpelkis portretas
Ryškus kaunietis buvo, nors pastaruosius 15 m. mažai koncertavo, 2012 m. Kaunas Jazz sugrojo Filharmonijoje ir viskas. Pamenu 1990 m. pavasarį koncertą Filharmonijoje išlydint N. Granovskają į Vakarus. Įsimintinas koncertas, puikios K. Lušo kompozicijos, pilna salė žiūrovų. Grojo K. Lušas, V. Teluchinas, a.a. V. Nazarovas. BSavotiški laikai buvo. Amžiną atilsį K. Lušui. Ilsėkis ramybėje.

Cepelinas

Cepelinas portretas
Liūdna, nes tai yra pavyzdys , kaip popsas užknisa juodai. Tai ir įvyko. ATA.

Kauniete

Kauniete portretas
R.I.P. Uzuojauta artimiesiems.

Galerijos

Daugiau straipsnių