Milda Bartašiūnaitė: aš turiu didelį kompromatą

Grįžti į straipsnį

pirst

pirst portretas
durnė visiška

vyras

vyras portretas
Kiekvieno normalaus vyro pareiga pasiulyti vienisai moteriai ar merginai pabendrauti intymioje aplinkoje. Jos valia - sutikti arba mandagiai atsisakyti. O sitai... Skandalas!!!! Tik pamanykite!!! Uzgavo!!! Is nieko padare sensacija. Kazkoks marazmas. Jau ir taip pilnas seimas skandalistu. Kam reikalinga dar viena? Aplamai, kas ji tokia??? Eiline issisokele.

lida

lida portretas
Politikoje reikia ne tokiu ziniu kokias si ponia turi! Geda butu netgi siulytis!

vargšelė

vargšelė portretas
o koks čia kompromatas, jei ji visą laiką PATI save pateikia kaip prostitutė: žargstosi, mėto vulgarias frazes... Visą klaiką kūrė tik tokį savo įvaizdį, tai ko dabar purkščia kaip mažvaikė? Tas jos kompromatas nieko nenustebins, net jei "į krūmus" ją kviestų landsbergis

artiste

artiste portretas
is sudegusio teatro, panasi i palikta ant ledo cirkininke, nes cirkas isvaziavo, be to ji negrazi kaip moteris, spakliaus tona ant abrozdelio...

gediminas

gediminas portretas
tai cia jau reketas gal :) atsiprasymu ismusinejimas. na man ji irgi nepriimtina kaip deputate, nebalsuosiu gal ir mane kompromituos :)

Mikas

Mikas portretas
Per TV atrodė žaisminga moteris o ištikrųjų kvaiša, nu gal ne kvaiša bet nevykėlė-nieko nepadarysi amžius daro savo

Petras

Petras portretas
NA vakar pasiziureju laida vos nemiriau is juoko :) Kaip dr liberalai aplamai galejo tokia priimti, eis i seima. Jeigu Lietuva valdys tokiso kaip Bartasiute, tada geriau uzdaryti versla ir vaziuoti i uzsieni :)

Galerijos

Daugiau straipsnių