Mickey Rourke nori vaidinti homoseksualų sportininką

Trilerio „Nesunaikinami“ žvaigždė Mickey Rourke nori atlikti pagrindinį vaidmenį filme apie netradicinės orientacijos regbininką Garethą Thomasą.

57 metų kino aktorius yra didžiulis regbio gerbėjas, tad jau kurį laiką svajojo apie filmą regbio tema. Įkūnyti homoseksualų regbininką Garethą Thomasą, Mickey Rourke panoro perskaitęs apie jį straipsnį laikraštyje. Veiksmo filmų žvaigždė pats susisiekė su sportininku ir pasiūlė kurti filmą.

„Mickey Rourke – ištikimas regbio gerbėjas. Jis skrido iš Londono į Niujorką, kai perskaitė apie Garethą. Jam iškart toptelėjo mintis, kad tai būtų puikus herojus filmui,“ – teigia G. Thomaso atstovas spaudai.

„Mickey susiekė su Garethu per bendrą jų draugą iš regbio lygos ir pasiūlė kurti filmą apie jo karjerą, - pasakoja G. Thomaso atstovas,- Garethas buvo sužavėtas, jog Mickey juo susidomėjo.“

35 metų Garethas Thomas pernai gruodį sukrėtė regbio pasaulį, atskleidęs ilgai slėptą tikrąją savo seksualinę orientaciją. Tai pirmasis apie netradicinę orientaciją viešai prabilęs regbio žaidėjas.

Tuo tarpu, sportininko vaidmuo Miceky Rourke – ne naujiena. Aktorius puikiai pasirodė filme apie imtynių sportą „Imtynininkas“. Už šį vaidmenį M. Rourke buvo apdovanotas „Auksiniu gaubliu“. 

Tačiau aktoriaus „sportiniai pasiekimai“ puošia ne tik kino karjeros aprašymą – M. Rourke kadaise ir pats aktyviai sportavo – rungėsi bokso ringe.   

Netrukus žiūrovai aktorių pamatys naujausiame veiksmo trileryje „Nesunaikinami“. Kartu su M. Rourke čia pasirodo visi legendiniai veiksmo filmų herojai: Sylvesteris Stallone, Arnoldas Schwarzeneggeris, Bruce Willis‘as, Jasonas Statham‘as ir kiti.

Pasaulinė filmo „Nesunaikinami“ premjera įvyks rugpjūčio 13-ąją.


Šiame straipsnyje: Mickey RourkeNesunaikinami

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių