Michaelo Jacksono vila parduodama už 23,9 mln. dolerių

Prabangi vila Los Andžele, kurioje 2009 metais mirė JAV popmuzikos superžvaigždė Michaelas Jacksonas, parduodama už 23,9 mln. dolerių (62,3 mln. litų), o viena garsenybė ketina ją įsigyti, pranešė nekilnojamojo turto bendrovė ir tinklalapis TMZ.

Septynis miegamuosius ir 13 vonios kambarių turinčiame pastate, apibūdinamoje kaip „elegantiškos ir įmantrios prancūziško “chateau„ stiliaus vilos“ centrinis akcentas, taip pat yra įrengtas „kino teatras, sporto salė ir baseinas“, nurodoma pardavėjų tinklalapyje.

„Ši vila... siūlo žavingą teatrą didingoms peržiūroms, nuostabų vyno rūsį ir degustacijų kambarį, liftą, erdvų vandens procedūrų kompleksą su sporto sale ir elegantišką svečių namelį“, taip pat „brangų baseiną ir sodus“, rašo pardavėjai.

2020 metais pastatytoje viloje vakariniame Los Andželo priemiestyje Holmbi Hilse gyvenamoji erdvė sudaro 1 580 kvadratinių metrų. Viloje įrengti 12 židinių, o pats pastatas yra „vešliame ir brandžiame kraštovaizdyje“, apie 0,5 hektaro sklype.

TMZ pranešė, kad ši vila buvo pasiūlyta rinkai pirmadienį, o ketvirtadienį joje esą ketino apsilankyti viena „didelė garsenybė“.

Pardavėjų svetainėje pateikiamose nuotraukose matomas vienas miegamasis, kurio lovagalis ir galbūt pati lova panaši į tą, ant kurios „Popmuzikos karalius“ mirė 2009 metų birželio 25 dieną, būdamas 50 metų.


Šiame straipsnyje: Michaelas Jacksonas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių