Mia taps Lady Gaga

Gruodžio 3 d. atlikėja Mia virs Lady Gaga renginyje „Mia loves Lady Gaga“.

Netrukus skandalistės Lady Gaga fenomeną išvysime Lietuvoje. Ne pačią amerikietę, bet puikų jos persikūnijimą, kurį žada taip pat skandalinga atlikėja Mia.

„Platininė blondinė Lady Gaga mane labai žavi – tiek savo dainomis, tiek charakteriu. Aš, kaip ir ji, nenoriu būti tokia kaip kiti“, – prisipažįsta dainininkė ir laidų vedėja Mia.

Būtent Mia iš ažiotažu virtusios „lūžusių nagų“ istorijos išspaudė viską – ne tik užsitikrino žinomumą respublikiniu mastu, bet ir užsidirbo pinigų. Argi ne vakarietiškos žvaigždės modelis?

Ekscentriškosios JAV žvaigždės hito „Bad Romance“ atlikimas TV3 „Chorų karuose“ Miai tapo lyg nebloga repeticija prieš intriguojantį jos virsmą skandalingąja Lady Gaga įspūdingame 1,5 valandos šou.

Būsimas projektas, kuris bus pristatytas gruodžio 3 d. „Olialia“ klube, taps ne tik neeiliniu scenos iššūkiu Miai, bet ir atgaiva širdžiai – būtent šokiruojanti Lady Gaga yra viena iš lietuvaitės favoričių.

Jau netrukus Lietuvos žmonės galės išgirsti net 16 garsiausių Lady Gaga dainų, tarp jų pasauliniai hitai - „Poker Face“, „Paparazzi“, „Just dance“, „Bad Romance“, „Telephone“, „Alejandro“ bei išvysti daugybę skirtingų sceninių kostiumų. Kvapą turėtų užimti ir gausybės šokėjų, kuriems vadovaus „Lietuvos talentų“ antros vietos nugalėtojas choreografas Paulius Šinkūnas, pasirodymas.

Organizatoriai ir Mia ilgai bei atkakliai ruošiasi šiam projektui ir žada kaskart sukurti ekscentriškosios JAV žvaigždės koncertų įspūdį ir atmosferą. Jau nemažai muzikinių ir naktinių klubų visoje Lietuvoje į savo programą įtraukė  intriguojantį Mios virsmo Lady Gaga šou.


Šiame straipsnyje: MiaLady Gaga

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių