Mia ir Natalija Zvonkė kyla į paskutinį mūšį

Šeštadienį tiesioginiame TV3 eteryje baigsis "metų dvikova" - atlikėjų Mios ir Natalijos Zvonkės karas. Visą  vasarą dainomis ir aštriais žodžiais kovojusios priešininkės susitiks vienoje scenoje, kur bus paskelbta, kuri scenos blondinė galės eiti aukštai iškėlusi galvą, o kuriai teks iš gailesčio graužti nagus.

Beje, tik finaliniame koncerte bus atskleista ir tikroji Mios bei Natalijos pykčio priežastis, į sceną bus atvestas kaltininkas ir paskelbtas verdiktas. Jau dabar aišku, kad vien balsavimais išspręsti konflikto nepavyks - kol rezultatas yra lygus 3:3. Tad merginoms teks parodyti visus savo talentus nemokame koncerte Vilniuje, Lietuvos vaikų ir jaunimo centro salėje - "Žvaigždžių karų" nugalėtoją išrinks TV3 žiūrovai balsuodami trumposiomis žinutėmis.

Mios ir N.Zvonkės gerbėjai rugpjūčio 15-osios vakarą išgirs visą vasarą rinktas mėgstamiausias dainas - pamatys Mios pasirodymą su kariūnų choru, taip pat ji atliks dainą su „Sadūnais“, o Natalija dainuos su Simonu Donskovu, grupe „Pufaika“ ir kitais atlikėjais.

Gyvas dainavimas ir lemiama „Žvaigždžių karų“ dvikova - rugpjūčio 15 dieną 19 val. tiesiogiai per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių