Merūnas: iš TV3 – į LNK

Vos paskelbus, kad Merūnas Vitulskis atsisako dalyvauti TV3 projekte „Chorų karai“, LNK išplatino pranešimą, jog atlikėjas taps Kauno miesto komandos kapitonu naujajame šou „Supermiestas“.

Kauno savivaldybėje pirmadienį prisistatęs dainininkas pasakojo sutikęs dalyvauti televizijos projekte „Chorų karai“, tačiau po kelių dienų persigalvojo.

„Jie mane įspaudė į kampą“, - nemalonią situaciją, kuri iškilo tarp jo ir TV3 laidos „Chorų karai“ prodiuserių Delfi.lt apibūdino Merūnas. Jis tikino, kad atsisakydamas laidoje vadovauti Kauno chorui niekur nespruko. Tiesiog, prodiuseriai reklamuodami laidą užbėgo įvykiams už akių ir paskelbė jį Kauno choro generolu anksčiau, nei jis padėjo parašą po tai liudijančia sutartimi.

Anot dainininko, spaudos konferencija Kaune buvo surengta jam netikėtai ir iš anksto nepranešus, o tam tikros būsimo vadovavimo chorui detalės nebuvo suderintos.

„Labai myliu savo miestą Kauną. Esu gimęs, čia augęs Šančiuose ir niekada nesikraustysiu į kitą miestą. Dauguma atlikėjų patogumo dėlei persikelia į Vilnių, tačiau aš neketinu palikti Kauno. Kaunas yra tikras supermiestas – čia nuo Smetonos laikų yra kultūros žmonių kalvė“, - LNK pranešime spaudai cituojamas M.Vitulskis.

Nuo Naujųjų metų jis taps Kauno miesto komandos kapitonu naujajame LNK šou „Supermiestas“.

„Nepavyks tiems, kurie nori mane padaryti Kauno išdaviku. Aš kovosiu už savo miestą“, - sako Merūnas.


Šiame straipsnyje: Merūnas VitulskisLNKTV3

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių