M.Bagdonavičius: esu pavyzdys, kaip laužyti stereotipus

Iki jau kovo 24-ąją, šeštadienį, 19.00 val. TV3 eteryje startuosiančio projekto „Šok ir lieknėk“ premjeros vienas jo dalyvių Marijus Bagdonavičius jau daugiau nei pusmetį buvo rimtai susirūpinęs savo antsvoriu.

Marijus prisipažįsta išbandęs daugybę lieknėjimo programų, tačiau tai, ką jis atrodo TV3 projekte „Šok ir lieknėk“, jam sunku net žodžiais apibūdinti. Marijus atvirai prisipažįsta, kad projektas iš esmės pakeitė jo gyvenimą, jis iš naujo atrado laimės sąvoką, o šiandien gatvėje jo nepamatysite vilkinčio pilkai – jo spintoje tik ryškiaspalviai apdarai!

„Konstatuoju faktą, kad šokių projektai keičia žmonėms gyvenimą! Neteigiu, kad mums, storuliams, buvo lengva šokti kartu su profesionalais, tačiau kai supratau, kad pagaliau save ir savo kūną myliu, – gyvenimas nušvito. Visus tautiečius kviečiu drąsiai išbandyti save šokių projektuose, o jei nepavyks pereiti atrankų, – nedelsiant užsirašyti į šokių pamokas!“ – apie šokį, pakeitusį Marijui gyvenimą, kalba „Šok ir lieknėk“ projekto dalyvis.

Šiandien M. Bagdonavičiaus akys dega kalbant apie gyvenimą, o labiausiai – apie šokį. Atrodo, kad tai vienas svarbesnių dalykų, netikėtai, kaip vėjas, įsiveržusių į jo pilką kasdienybę. Marijus tęsią mintį, kad, norint šokių aikštelėje pasirodyti gerai, pirmiausia reikia pamilti save. „Tuomet nedelsiant ir aplinkiniai pradės spinduliuoti meilę. Aš esu geriausias stereotipų laužymo pavyzdys – tikrai tai pamatysite ‚Šok ir lieknėk‘ projekte“, – teigia Marijus ir priduria, kad, nors jis ir vyriausias projekto dalyvis, amžius jam netrukdė pasikeisti, o draugams, kurie tikino, kad Marijus projekte atrodys tiesiog juokingai, Marijus drąsiai atrėžė: „Keistis niekad ne vėlu.“    

Marijus iki šiol atidžiai prižiūri savo kūno formas – juk šiam aktyviam renginių vedėjui, kuris ir šoka, ir dainuoja, reikia palaikyti gerą fizinę formą! „Iki šiol sportuoju: kas rytą lankausi ‚Impuls‘ sporto klubo baseine, keturias penkias dienas per savaitę užsiimu joga ir, žinoma, šoku!” – kalba Marijus, o jo akys tiesiog spindi iš laimės.

Jis dėkingas, kad projekto kūrėjai jam sugebėjo atskleisti šokių grožį. „Ir visai nesvarbu, kad tik dabar! Keistis niekad ne vėlu! To linkiu visiems Lietuvos žmonėms ir TV3 projekto ‚Šok ir lieknėk‘ žiūrovams“, – teigia M. Bagdonavičius ir aiškina, kad šokis turėtų būti įtrauktas kaip privalomas dalykas į vidurinės mokyklos programą!

Jau greitai 50-metį švęsiantis „Šok ir lieknėk“ linksmuolis pabaigai priduria: „Šokis išmoko gracingai judėti. Jei manysi, kad esi meška, tai ir būsi meška! Svarbiausia tik save nugalėti. Taip ir įvairiausios ligos, ir depresijos pradingsta“, – šypsosi M. Bagdonavičius ir dar pagiria savo šokių partnerę Marią Zdanovą, kuri, kaip jis teigia, fenomenalaus darbštumo profesionalė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

keista

keista portretas
jei zmogus negali sulieknet niekaip, tik per tv projekta, tai jau kazkokia priklausomybe nuo dalyvavimo bet kur, kad tik tv.Na o kad bent taip jam padejo, tai tik pasveikint galiu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių