Marilyn Mansonas nenori laimingo pasaulio

„Noriu, kad mano naujasis albumas taptų iššūkiu žmonėms. Jei viskas jų gyvenime bus vien laimė, kam tai rūpės“, – duodamas interviu portalui Loudwire.com atvirai prisipažino skandalingasis rokeris Marilyn Mansonas.

Jis su grupe vieną iš naujojo albumo „Born Villain“ pristatymo turo koncertų surengs ir Lietuvoje, Kauno „Žalgirio“ arenoje birželio 12-ąją.

Paskutinę balandžio dieną prekyboje pasirodysiantis naujasis M.Mansono albumas „Born Villain“ provokuos ir įkvėps klausytojus apmąstymams – to viliasi šokiruoti mėgstantis atlikėjas. „Norėjau sukurti tokią muziką, kuri privers žmones ką nors pajausti. Prieš pradedant darbą įrašų studijoje atlikau naujuosius kūrinius draugams. Kai kurie iš tų žmonių niekuomet nebuvo girdėję mano muzikos, tad tai buvo išbandymas ir man, ir jiems. Anksčiau net buvau pamiršęs, kaip mėgstu iššūkius“, – kalbėjo rokeris.

Lygindamas naujausią savo „kūdikį“ su ankstesne kūryba, M.Mansonas aiškino, kad jo darbai gerokai pasikeitė. „Nesakau, kad nekenčiu muzikos, kurią kūriau prieš tai. Tiesiog viskas pasikeitė, pajutau, kad trokštu atsiverti. Kartais tiesiog nežinai, kaip būti savimi. Šįkart man buvo aiškiau“, – sakė jis.

Garsai išprovokuos organizmo reakciją

M.Mansonas prisipažino, kad naujame albume „Born Villain“ bus kūrinių dalių, kurias klausantis, jis norėtų, kad žmonės pasijustų prastai. „Kai kur įraše skamba tokie garsai, kuriuos gali girdėti tik šunys, o žmogaus ausiai jie nepasiekiami, tačiau viduje sukelia šleikštulį. Stengiausi spręsti muziką kaip režisierius, norintis papasakoti istoriją. Tokią istoriją, kurią žmonės tiesiogine to žodžio prasme pajaustų“, – aiškino atlikėjas, pridurdamas, kad naujas albumas – tai jo pareiškimas sugrįžtant į sceną.

Balandžio pradžioje rokeris pristatė prieštaringą pirmojo kūrinio iš albumo „Born Villain“ vaizdo klipą. Dainą „No Reflection“ iliustruojantis filmukas pradžioje atrodo kraupiai ir kartu santūriai – M.Mansonas dalyvauja siaubo filmą primenančiame vakarėlyje, sėdi apsuptas damų. Tačiau langai užkalami, o dėl užnuodyto gėrimo moterys išprotėja ir spjaudosi krauju. Finale visos jos krenta negyvos. Verta pažymėti, kad vaizdo klipas „Youtube” kanale peržiūrėtas jau 1,4 mln. kartų.

Grandiozinį Marilyn Mansono ir jo grupės koncertą Lietuvos publika galės išvysti Kauno „Žalgirio“ – arenoje birželio 12 dieną. Bilietus į šio ekscentriško provokatoriaus pasirodymą gerbėjai gali įsigyti svetainėje www.ticketpro.lt  bei „Bilietų pasaulio“ kasose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

irvel

irvel portretas
ir vel zurnaliugos isvarte tokia antraste belekaip.. tikra bulvarke
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių