Mados atstovai pristatė ekologijos tema dekoruotus suoliukus

Rugpjūčio 23 d. aprangos dizaineriai ir stilistai prekybos centre „Panorama“ pristatė ekologijos tema dekoruotus suoliukus. Prieš kelias savaites kūrybinėse dirbtuvėse susitikę mados atstovai šiandien apžiūrėjo, kaip jų pačių dekoriuoti suoliukai atrodo prekybos centro erdvėse – ten, kur visi juos galės pamatyti ir pasėdėti.

„Tai jau ne pirmas projektas, kuriuo gvildename ekologijos temą. Šįkart esame labai dėkingi visiems dizaineriams, kurie nepagailėjo laiko ir idėjų šiai eko iniciatyvai. Tikimės, kad suoliukai iš tiesų atkreips lankytojų dėmesį ir paskatins elgtis ekologiškiau“, - sakė Aušra Balčiūnaitė „Panorama LT“ rinkodaros vadovė.

Skirtingomis technikomis įvairias eko idėjas ant suoliukų dekoravo Egidijus Sidaras, Kristina Kruopienytė, Seržas Gandžumianas, Egidijus Rainys, Inga Leliugaitė, Daiva Urbonavičiūtė, Laura Dailidėnienė, Morta Urbietytė, dizainerių duetas Ieva Ševiakovaitė ir Jolanta Rimkutė. Vieną suoliuką eko idėjomis išmargino socialiniame tinkle „Facebook“ galimybę tapyti su dizaineriais laimėjus Ieva Paulauskaitė.

Suoliukus, skatinančius žmones elgtis ekologiškai ir tausoti aplinką, galima pamatyti „Panoramos“ pirmame ir antrame aukštuose. 


Šiame straipsnyje: ekologijadizaineris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių