M. Gelažnikas: manęs niekas nedrįsta kritikuoti

Marius Gelažnikas, vienas iš „Muzikinės kaukės“ komisijos narių , vienintelis neslepia savo palankumo vienai iš muzikinio projekto dalyvių.

„Žinokit, Liepa mane nuoširdžiai nustebino. Jos sugebėjimas pavirsti beveik bet kuo, man šiame projekte tikrai leido pamatyti Liepą kaip ypatingai gabią atlikėją“, - sakė M.Gelažnikas ir pridūrė, kad jį labiausiai sužavėjo dainininkės talentas įkūnijant pačius įvairiausius pasaulinio garso atlikėjus.

„Tačiau abejoju, kad Liepa laimės. Jaučiu, kad gali nugalėti Irena Starošaitė“, - sakė jis ir pridūrė, kad ir Žilvino Žvagulio žmona jį maloniai nustebino savo sugebėjimais. Tiesa, gal kiek mažiau nei Liepa.  
Sunkiausia M.Gelažnikui projekte vertinti dalyvius, nes kiekvienos „Muzikinės kaukės“ metu būna ne vienas puikiai pasirodęs atlikėjas, vertas maksimalaus įvertinimo. „Tikrai, kartais pats sprendimas, kas gaus balų maksimumą, o kam skirti mažiausiai, man kelia didžiulį stresą. Kiek žinau, dažniausiai sunku apsispręsti ir kitiems komisijos nariams“, - sunkiausią jam, kaip komisijos nariui, tekusią užduotį  atskleidė M.Gelažnikas.

Violeta Mičiūlienė pusę lūpų buvo prasitarusi, kad jai teisėjaujant projekte teko sulaukti kritikos, nes buvo neaiškūs jos vertinimo kriterijai , tačiau M.Gelažnikui taip dar nebuvo atsitikę.

„Mano kriterijai aiškūs. Turiu tikrai gerai išlavintą klausą. Esu įgijęs muzikinį išsilavinimą, todėl niekas nedrįsta manęs kritikuoti“, - sakė jis ir pridūrė, kad jau šią savaitę „Muzikinėje kaukėje“ užvirs labai arši kova dėl pirmųjų pozicijų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Raugalui

Raugalui portretas
prisimink, kaip vos ne vos baigei muzikos mokyklą. Iš kur ta išlavinta klausa?

...

... portretas
NES NIEKAM TU NEIDOMUS,TU TIK DAR VIENAS PERVERSTAS NESKAITYTAS LAPAS...

www.

www. portretas
Nes tu nekam nejidomus.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių