LTV „Krašto spalvose“ - turiningas šalies miestelių gyvenimas

Naujos Lietuvos televizijos laidos „Krašto spalvos“ žvilgsnis kryps į įdomiausia šalies miestų ir miestelių žinias. Kiekvienoje laidoje - keli reportažai apie svarbiausias šalies regionų politines ir ekonomines aktualijas, pažintys su įdomiais žmonėmis ir gražiausiais krašto kampeliais, Lietuvos ir pasaulio įvykių atspindžiai provincijos gatvėse bei skersgatviuose.

„Krašto spalvos“  -  tikras adrenalino šaltinis laidos vedėjui Jurui Jankevičiui ir Lietuvos televizijos naujienų tarnybos Kauno žurnalistams Jūratei Anilionytei ir Loretai Mačiulienei,  Šiaulių - Jevgenijui Bardauskui, Klaipėdos - Marijai Gabrienei ir Astai Kažukauskienei, Alytaus - Rūtai Lankininkaitei, Panevėžio - Skirmantui Pabedinskui ir Zinai Paškevičienei.  Jie tiesioginiame eteryje pristatys savo reportažus ir savo krašto aktualijas. 

Įdomu, kad laidos „studija“ kiekvieną savaitę taps vis kito miesto gatvė ar aikštė, o tiesioginį vedėjo ryšį su žiūrovais ir kolegomis kituose regionuose užtikrins ne didžiuliai kilnojamosios televizijos stoties autobusai, bet į nedidelę rankinę telpanti bevielio ryšio įranga. Laidos reportažai bus rengiami eteriui Lietuvos televizijos padalinyje Kaune, o režisierius Justas Puluikis prie pulto dirbs studijoje Vilniuje. Laidos skyrelyje svetainėje www.lrt.lt eterio metu galėsite žemėlapyje pasitikslinti vietą, iš kur transliuojamos „Krašto spalvos“.

„Krašto spalvos“ - kiekvieną trečiadienį 18.45 val. per Lietuvos televiziją



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių