LRT sezoną skelbia „Triumfo arka 2009“

Lietuvos televizija tikina liksianti kultūros švyturiu agresyvios popkultūros fone. Savo žiūrovams rudens sezone ji žada tūkstančius prasmingų akimirkų. Kiek tų akimirkų iš tiesų bus, dar pažiūrėsime, tačiau startas solidus - su sėkmingiausiu praėjusio sezono projektu "Triumfo arka" (rugsėjo 6 d. po "Panoramos").

Kaip ir pernai, "Triumfo arką" veda Laura Imbrasienė, Giedrius Masalskis ir Marius Jampolskis, projekte groja Kauno simfoninis orkestras, diriguojamas Modesto Pitrėno, atlikėjų pasirodymą vertina komisija ir balsuoja žiūrovai.

Pasižiūrėti, kaip filmuojama pirmoji "Triumfo arka 2009" LTV praėjusį pirmadienį sukvietė didelį būrį kolegų, režisierių, aktorių, daininkų bei politikų. Sezono atidarymo vakarėlyje nebuvo nei pompatikos, nei skambių tostų, nei 100 žvaigždžių lietaus, bet staigmenų užteko.

Viena jų tapo dainininko Deivio gyvenimo draugės Renatos Voitechovskajos debiutas operos scenoje. Stulbinamas šuolis: dar prieš trejetą metų nė pati moteris nežinojo, kad moka dainuoti, o balsą atrado tik pasiryžusi dalyvauti LNK projekte "Žvaigždžių duetai". "Triumfo arkoje" atsidūrė ir LNK šou "Muzikos akademija" ne tik balsu, bet ir pjautynėmis su atlikėja Rūta Ščiogolevaite išgarsėjusi Marta Lukošiūtė. Prie LNK "injekcijos" į "Triumfo arką" prisidėjo ir realybės šou "Kelias į žvaigždes 2" nugalėtojas Merūnas Vitulskis. Sėkmė nusišypsojo ir dviejų praėjusių metų "Triumfo arkos" dalyvių Jono Sakalausko ir Edmundo Seiliaus žmonoms.

PIRMASIS DEŠIMTUKAS

1.    VIKTORIJA STANELYTĖ

2.    MINDAUGAS ROJUS

3.    ANDRIUS APINIS

4.    AGNĖ SABULYTĖ

5.    JOMANTĖ ŠLEŽAITĖ

6.    DIANA TIŠKOVAITĖ

7.    RAFAILAS KARPIS

8.    DARIUS KAIRYS

9.    JOANA GEDMINTAITĖ

10.  ONA KOLOBOVAITĖ                

AUKSINIS REZERVAS

MARTA LUKOŠIŪTĖ

JUDITA BUTKYTĖ- KONOVIENĖ

DMITRIJUS AFANASJEVAS

KRISTINA ZMAILAITĖ

GIEDRIUS  ŽALYS

RASA BILIUVIENĖ

VEGA MAŠČINSKAITĖ

GEDIMINAS VARNA-TIŠKEVIČIUS

EVELINA SAŠENKO

JOLANTA STUMBRIENĖ

VIRGINIJA SIMOKAITYTĖ

MERŪNAS VITULSKIS

TOMAS VAITKUS

TRIUMFO ARKOS MOKYKLA

JUSTINA TOMKUTĖ

PRANAS URKAUSKAS

ANDRIUS APŠEGA

REDA KAZLAUSKAITĖ

LAIMA ČESLAUSKAITĖ

RENATA DUBINSKAITĖ

RENATA VOITECHOVSKAJA

ANETE GRAUDINA

AUGUSTINAS ŠIMKUS


Šiame straipsnyje: Triumfo arkaLRTauksiniai balsai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių