LNK rodys serialą, įkvėptą dingusios Madeleine istorijos

„Kur dingo Eliza?“ – ši frazė kaskart su viltimi ir skausmu skambės visose 100 naujo detektyvinio serialo serijų.

Drama, paremta bestseleriu „Mergaitė su drakono tatuiruote“ ir įkvėpta tragiškos Portugalijoje dingusios britės Madeleine McCann istorijos, LNK eteryje prasidės kitą trečiadienį, rugsėjo 8-ąją.

Serialas, kurio autorius Pablas Iljanesas, tapo fenomenaliu reiškiniu Čilėje. Tai buvo žiūrimiausia programa visoje šalyje, sumušusi rekordinius reitingus. Paskutinių dramos „Kur dingo Eliza?“ serijų reitingai keturis kartus viršijo artimiausią savo varžovą.

„Telemundo studija“ serialą „Kur dingo Eliza?“ nufilmavo Majamyje, pasikvietę tokius žinomus Čilės kino aktorius kaip Gabriel Porras, Sonya Smith, Catherine Siachaque, Roberto Mateos.

Dramos „Kur dingo Eliza“ centre - Altamirų šeima, kurios gyvenimas virsta aukštyn kojomis, dingus dukteriai Elizai. Serialo „Kur dingo Eliza?“ istorija rutuliojasi, atskleisdama vieną po kitos šeimos paslaptis ir tamsiausius giminės istorijos užkulisius. O įtariamųjų, kurie galėjo prisidėti prie jos dingimo, sąrašas tik ilgės.

Elizos istorija prasideda jos tėvo gimtadienio dieną. Marijanas Altamira, gerai žinomas verslininkas, švenčia savo gimtadienį su žmona, vaikais ir kitais giminaičiais. Kaip tik tuo metu atsitinka tai, kas pakeičia visų jų gyvenimą visiems laikams. Dingus vyriausiajai dukteriai, gimtadienio šventė pavirsta tragedija.

Policijos detektyvai pradeda tyrimą ir iš karto nustato įtariamąjį. Tačiau labai greitai jį tenka paleisti ir pradėti domėtis ilgu kitų galimų įtariamųjų sąrašu. Į jį patenka Elizos mokslo draugai, tėvo kompanijos darbuotojai, artimiausi draugai ir net šeima, įskaitant dėdes, pusbrolius ir – galiausiai - netgi patys tėvai.

Tai paslaptinga istorija, nes tik vienas iš visų žino, kur yra Eliza.

„Kur dingo Eliza?“ – šiokiadieniais 17.30 val. per LNK nuo rugsėjo 8-osios.


Šiame straipsnyje: Madeleine McCannserialas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių