LNK rengia muzikinį humoro šou „Nr.1“

Vienas profesionalus aktorius. Vienas profesionalus humoristas. Viena įžymybė. Vienas dainininkas. Tokios aštuonios svajonių komandos susikaus tarpusavyje, kad išsiaiškintų, kuri yra geriausia Lietuvoje.

Naująjį LNK sezoną naujoje muzikiniame humoro šou „Nr.1“ žiūrovams suteikiama unikali galimybė vienoje laidoje pamatyti geriausius Lietuvoje komikus ir humoristus, kurie atlikdami užduotis žiūrovams rodys savo profesionalumą, išmonę, gebėjimą improvizuoti ir originaliai prajuokinti. 

Per keturis mėnesius išaiškės, kurie Lietuvoje komedijos aktoriai ir humoristai yra geriausi ir profesionaliausi.

Naująjį humoro šou ves Algis Ramanauskas.

„Ši laida - ne tik humoro ir improvizacijos, bet ir muzikos šou. Joje juokas ir populiariausia muzika susilieja į vieną.  Žiūrovai pamatys, kaip jų mylimas atlikėjas sugeba ne tik dainuoti, bet ir vaidinti. Be to, tarp užduočių dainininkai atliks savo populiariausias dainas“, - pasakojo vienas projekto sumanytojų Dominykas Kubilius.

Kas savaitę humoro ringe susikaus po dvi komandas. Kiekviena komanda TV studijoje atliks po tris užduotis - namų darbą, improvizaciją, kurios temą užduos konkurentai, ir muzikinį numerį.

Užduotis vertins komisija iš trijų profesionalų bei studijoje susirinkusi publika, kuri  balsuos elektroniniais balsavimo pulteliais.

Projekte kovos bus organizuojamos taip, kad visos dalyvaujančios komandos susirungtų viena su kita.

Užduotys bus vertinamos balais, laimės ta komanda, kuri po trijų užduočių surinks daugiausiai publikos ir komisijos narių balų. Projekte kiekvieną laidą laimėjusiai komandai atiteks prizas.

Po keturių mėnesių keturios stipriausios komandos susikaus tiesioginiame finale. Tada TV žiūrovai nuspręs, kuri humoristų komanda geriausia Lietuvoje.

Muzikinis humoro šou „Nr.1“ - naująjį LNK sezoną.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių