LNK „Auksinėje blykstėje“ - gimtadieniai ir „Amnezijos“ testai

Ir naująjį LNK sezoną šou „Auksinė blykstė“ kiekvieną penktadienį į savo studiją kvies ryškiausias Lietuvos muzikos žvaigždes ir įdomiausius pašnekovus.

„Blykstės“ studija atvira visiems - nuo skandalingų šou padangės žvaigždžių, tokių kaip Selas, Mia ar Atlanta, iki Lietuvos intelektualų elito - Galinos Dauguvietytės ar Donato Katkaus, čia puikiai jaučiasi ir Vytautas Landsbergis bei Algirdas Brazauskas. Studija atvira viskam - pokalbiams apie gyvenimą, intriguojančioms istorijoms, prisiminimams, žaidimams, neįžeidžiam kultinių personažų - Saulėno bei pensininko Vydo humorui“, - sako „Auksinės blykstės“ vedėja Živilė Vaškytė .

„Auksinė blykstė“ taps ir gimtadienių šventimo vieta. Savaitės jubiliatų laukia ne tik sveikinimai, bet ir netikėtos dovanos. Pirmojoje „Auksinės blykstės“ laidoje 58 -ąjį gimtadienį švęs ekspremjeras Kirkilas Gediminas. Jo dovana - lauro vainikas, kurį atsiuntė žinomo politiko žmona, dabar save irgi vadinanti politike. Gediminas Kirkilas turės atspėti, kas jį taip sveikina.

Beje, „Auksinė Blykstė“ savo svečiams žada pasiūlyti naują žaidimą „Amnezija“. Ar jūs gerai prisimenate savo uošvienės vardą? Ar tikrai žinote, kada jūsų žmonos vardadienis? Ar prisimenate ką vakar pirkote prekybos centre? „Blykstės“ vedėjai, tai žino, o laidos svečias?

„Auksinė savaitės“ blykstė - kiekvieną penktadienį nuo naujojo LNK sezono.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių