L.Kalpokaitei – pagrindinis vaidmuo naujame lietuviškame seriale

Nuo rudens TV3 žiūrovai matys naują lietuvišką serialą "Emilija".  Vieną pagrindinių vaidmenų jame atliks teatro ir kino aktorė Larisa Kalpokaitė. Ji prisipažino, kad naujausias jos vaidmuo nėra sugretinamas su kitais, kaip ir pats serialo siužetas.

"Šis serialas net labai skiriasi nuo ankstesnių mano darbų, o personažas iš tiesų naujas – panašių vaidmenų serialuose dar neturėjau. Banko valdytoja Apolonija – šeimos galva, kuri rūpinasi ne tik savimi, vaikais, bet ir menininko vyro gerove. Nors ir ankstesni mano kurti personažai taip kaip ir mes visi gyvenime, kaunasi dėl vietos po saule, ši moteris neša itin didelę atsakomybę už savo artimus ir už kolegas", – apie naują vaidmenį pasakojo Larisa.

Nors vaidmenys ir neatitinka pačios aktorės charakterio, ji sako, kad kiekvienas kūrinys vis tiek atima dalį širdies.

"Vaidindama vieną ar kitą vaidmenį, noriu nenoriu atiduodu dalį ir savęs. Būnant aktoriumi visada įdomu dirbti, nes ieškai vaidmens atlikimo priemonių, veido išraiškų, elgesio priežasčių. Labai svarbu ir su kolegomis gerai sutarti. Su šio serialo kūrybine grupe bendraujame puikiai – ir juokų, ir kuriozų pakanka. Tai kuris nors repliką šaltu veidu pasako, kitas ką nors netikėtai taip suimprovizuoja, kad visą dieną dar juokas ima", – sakė L.Kalpokaitė.

 


Šiame straipsnyje: Larisa Kalpokaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių