L.Kalpokaitė knygoje prabilo apie savo draugus ir priešus

Knygų lentynose pasirodė biografinė knyga "Pasivaikščiojimas su Larisa Kalpokaite", kurioje aktorė nuoširdžiai pasakoja apie savo vaikystę, pašėlusią jaunystę, apie patirtas nuoskaudas teatre, apie skaudžiausius likimus smūgius sėdint prie sergančio sūnaus lovos ir laukiant: išgyvens ar ne, apie meilę ir laimę, apie pavėlavusią sėkmę ir populiarumą, kurie ją aplankė tik sulaukus penkiasdešimties.

Ketvirtadienį, rugpjūčio 6 d., 18 val. Vilniaus knygyne "Pegasas" prekybos centre "Panorama" įvyks knygos pristatymas ir L.Kalpokaitės susitikimas su jos gerbėjais, skambės herojės atliekami romansai.

Knygą išleido leidykla "Laisvos valandos", jos autorė – Meilė Jančorienė. Leidyklos vyriausios redaktorės Vilmos Bartuškaitės teigimu, knyga turėtų patikti visiems aktorės gerbėjams, draugams ir netgi priešams: Larisa pasakoja apie visus, kai ką įvardija, bet nei pykčio, nei keršto motyvų nevardija. "Tikrai suprantu, kodėl Larisą myli visa Lietuva – ji išties žavi asmenybė, iki šiol sugebanti į pasaulį žvelgti pro rožinius vilties akinius, džiaugtis gyvenimu ir laime. O iki šiol jos kūrybinis gyvenimas toli gražu nebuvo rožėmis klotas, buvo daug skaudžių smūgių ir nusivylimų. Tačiau Larisa pakeri savo optimizmu ir šypsena", – sakė V.Bartuškaitė.


Šiame straipsnyje: Larisa Kalpokaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių