„Liūdnų Slibinų“ albumo atsiradimas – lietuvio valioje

Muzikinė aktorių grupė "Liūdni slibinai" skelbia du labdaringus koncertus, kurių metu surinktos lėšos bus altruistiškai panaudotos pirmojo albumo virsmui.

Muzikinė aktorių "grupė", dažnam lietuviui girdėta "Liūdnų Slibinų" vardu, ruošiasi skelbti savo verdiktą ir pristatyti Tėvynės teismui "albumą, raginantį tautą". Kol tautiečiai mėgaujasi paskutinėmis atostogų akimirkomis, "Liūdni Slibinai" teigia neatsimeną, ar būtų ilsėjęsi – tam neleido darbas vardan Lietuvos. Tačiau grupės "smegenys" Vaidas Kublinskas liūdnai prisipažįsta: "Gal ir buvo žingsnis į šoną. Bet, kam nepasitaiko, te meta į mus... pinigą".

Rugpjūčio antroje pusėje vilniečiai bei kauniečiai, o taip pat šių miestų svečiai ir ištikimiausieji "grupės" gerbėjai turės tiesioginį šansą prisidėti prie albumo virtimo kūnu. "Liūdni Slibinai" skelbia rengiantys du labdaringus koncertus, kurių metu surinktos lėšos bus altruistiškai panaudotos Tėvynės labui, t.y. pirmojo "Liūdnų Slibinų" albumo leidimui. "Liūdna finansinė padėtis šiandien užklupo daugelį, tad tik kartu mes stiprūs!" – teigia "grupės" nariai, tikintys, jog klausytojų pagalba jau įrašytų dainų misija nuskambėti dažno lietuvio būste taps įmanoma.

Rugpjūčio 18d "Liūdnus Slibinus" galite paremti piano.lt kiemelyje, kur XIV-XVIII amžiuje veikusio Pranciškonų vienuolyno sienų apsuptyje "Liūdni Slibinai" imsis švelniai misionieriško darbo, apibūdinamo kaip „bendravimas su žmonėmis, stengiantis juos išmušti iš vėžių tam, kad jie iš vieškelio išsuktų į tikrąjį kelią". Po nemokamo labdaringo koncerto "Litas prie lito", klausytojai kviečiami lengvai transformuotis į žiūrovus – kino teatras "Pasaka" siūlo pasižiūrėti Raimondo Vabalo 1971m filmą "Akmuo ant akmens".

Rugpjūčio 20d planuojamas nemokamas koncertas Kauno "Džem‘pube". "Liūdni Slibinai" kauniečius kviečia į atlapaširdišką "Sumeskit ant albumo" programą, kur bus ne tik priminta savo šlovės viršūnės sulaukusi daina apie futbolo kamuolį, bet ir – krepšinio čempionato nuotaikoms artėjant - pristatyta nauja daina apie šią nacionalinę lietuvių sporto šaką. 


Šiame straipsnyje: liūdni slibinaiPiano.lt

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių