Lietuvos vyrai rinks idealią moterį

TV3 televizija atskleidė dar vieno rudens projekto kortas. Tai bus laida, kurioje 9 garsiausios ir trokštamiausios Lietuvos moterys varžysis dėl tobuliausios vardo, o jas vertins tokio pat dydžio žymių Lietuvos vyrų komisija.

„Rožių kerais“ pavadintas projektas sieks atskleisti tai, ko iš moterų trokšta vyrai, kokios moterys jiems labiausiai patinka, kaip atrodo ir elgiasi tobula moteris. „Bus renkama Rožių Rožė. Tai tokia moteris, kuri ne tik kvepia ir žavi aplinkinius, bet ir kai reikia parodo savo spyglius. Projekto tikslas - išsiaiškinti, kokia yra ta paslaptingoji, kiekvieno vyro svajonių moteris“, - projekto idėją pristato jo autorė Rasa Micachienė.

Ideali moteris vyrų akimis - daugelis įsivaizduojame ją taip: liekna, idealių kūno formų, simpatiška ilgaplaukė, intelektuali, keliaujanti, sportuojanti, mėgstanti lankytis teatruose ir parodose, visur spėjanti gražuolė. Ar tikrai protingos, seksualios ir sėkmės lydimos moterys - kiekvieno vyro svajonė? O gal realybė visiškai kitokia? Apie kokias moteris svajoja vyrai? Naujasis projektas tikrins, kaip į šiuos klausimus atsakys vyrai ir moterys, nes dalyves vertins ne tik 9 garsių vyrų komisija, bet ir pačios projekte dalyvaujančios dailiosios lyties atstovės.

„Jau susitarta su visomis 9 dalyvėmis. Galiu pasakyti, kad visos jos yra žurnalų viršelių viešnios, tačiau labai skirtingos: vienos popscenos skandalistės, kitos darančios profesinę karjerą ir auginančios vaikus, dar kitos merginos - tai perspektyvios ir paslaptingos asmenybės, kurios jau spėjo sudominti visuomenę savo talentais“, - nenoriai projekto virtuvę atskleidžia R. Micachienė.

Planuojama, kad „Rožių keruose“ merginos bus vertinamos rožėmis, kurių skaičius ir bus pergalės rodiklis. Projekto autoriai žada, kad dalyvėms netrūks staigmenų, tačiau pagrindinis vertinimo kriterijus bus laidos tema, kuomet diskusijos metu ir atsiskleis moterų požiūris, interesai ir vertybės.

Kiek vyrų - tiek skirtingų rožių... Vienus traukia žavios ir paslaptingos, kitus - kvepiančios, nuolat besišypsančios, dievinamos. Dar niekas neatspėjo formulės, pagal kurią jis ją išsirenka ir dar užkelia ant pjedestalo.


Šiame straipsnyje: rožių rožėrožių kerai

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių