„Lietuvos talentuose“ - pažastų muzikantė ir bolidų konstruotojas

Į TV3 projektą "Lietuvos talentai" iš pradžių  į laidos dalyvius veržėsi tik šokti ir dainuoti mokantys lietuvaičiai, tačiau dabar pamažu įsidrąsina įvairiausių talentų meistrai. Talentų, apie kuriuos greičiausiai nenutuokė ne tik Lietuvos, bet ir viso pasaulio žmonės.

Jaunuolis iš Suvalkijos per dvi minutes, kurios skiriamos pasirodymui scenoje, visų akyse žada suvirinti „Formulės 1” bolidą. 60-metė uteniškė pažastimi pagros Bethoveno devintąją simfoniją, o mokytojas iš Kauno užrištomis akimis žongliruos peiliais.

„Atsiskleisti niekada nevėlu. Tarptautinė projekto patirtis tik dar kartą įrodė, jog didžiausio pasisekimo sulaukia brandaus ir netgi garbaus amžiaus žmonės, pagaliau pasiryžę visam pasauliui priminti apie save“, - sako „Lietuvos talentų“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Jis kartu su „Lietuvos talentų“ kūrybine grupe buvo pakviestas į specialius mokymus Vokietijoje, kur jau ne pirmą sezoną filmuojama ši laida. Ten Samas užsiminė, jog didžiausią įspūdį tiek jam, tiek komisijai padarė garbaus amžiaus vyras, grojantis lietsargiu, ir kitas jo bendraamžis, ne tik puikiai važiuojantis vienračiu, bet ir tuo pat metu sugebantis paruošti kavą žmonai.

„Aš tikiuosi, kad ir Lietuvoje rasime tokių talentingų perliukų, kurie verti pripažinimo“, - sako Samas.

Laidos kūrėjai dar kviečia suskubti pildyti anketas ir patekti į „Lietuvos talentų“ atrankas, o vėliau gal net ir užlipti ant didžiosios scenos ir varžytis dėl pagrindinio prizo - 10 000 eurų! Anketas rasite www.tv3.lt/lietuvostalentai



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių