„Lietuvos talentai“ skelbia atranką

Pasaulyje itin didelio populiarumo saulaukęs šou formatas „Got Talent“ jau naujajame TV3 sezone pakvies į „Lietuvos talentų“ gretas. Argentina, Australija, Belgija, Jungtinės Amerikos Valstijos, Didžioji Britanija ir daugelis kitų pasaulio kraštų jau ne pirmus metus ieško savo šalyje stulbinančių atlikėjų, kurie ne tik dainuoja, bet ir šoka, groja įvairiais muzikos intrumentais, tampa iliuzionistais ir kitaip stebina publiką.

Grandiozinis šou atkeliauja ir į Lietuvą, ieškodamas to ypatingojo, kuris laidos komisijos nuomone ir žiūrovų balsais taps nugalėtoju - laimės didelį piniginį prizą.

„Šį šou kaimyninėse šalyse tikriausiai teko matyti ne vienam. Yra dalyvių profesionalų, yra ir paprasčiausių mėgėjų. Svarbiausia nustebinti savo sugebėjimais. Jei esi magas, tai nereiškia, kad iš rankovės trauksi spalvotų skarelių virtinę arba iš skrybelės ištrauksi triušį. Tu turi parodyti ką nors ypatingo, kas priverstų publiką iš nuostabos išsižioti“, - sako „Lietuvos talentų“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Magai, žonglieriai, dainininkai, šokėjai, muzikantai, kovos menų atstovai, aktoriai, vaikai, seneliai, tėvai ir anūkai, visų profesijų, bet ypatingų sugebėjimų ir talentų turintieji kviečiami suklusti - gaunate progą už rimtus sugebėjimus papulti į didžiąją sceną.

„Lietuvos talentų“ anketų ieškokite internete adresu - www.tv3.lt/lietuvostalentai Anketų laidos kūrėjai laukia iki rugsėjo 15 dienos!

 

 

 





NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių