Lietuvos talentą rinks R.Ščiogolevaitė, M.Mikutavičius ir A.Večerskis

Ypatingas talentų pasirodymų šou „Lietuvos talentai“ skelbia ilgai slėptus ir kruopščiai rinktus komisijos narius. Kiekvienoje pasaulio šalyje pagal užsienio „Got Talent“ formatą ruošiamoje laidoje atsakomybę dėl dalyvių likimo kartu su žiūrovais dalijasi komisija. Lietuvos dalyvių pasirodymus jau visai netrukus vertins Rūta Ščiogolevaitė, Marijonas Mikutavičius ir Adolfas Večerskis!

„Mes neabejojome, kad mūsų pasirinkimą patvirtins ir laidos formato kūrėjai. Jie kruopščiai tikrina kaip laidas rengia šalys įsigijusios šio šou formatą. Adolfas Večerskis mus sužavėjo savo neįkainojama patirtimi. Jis tikrai žino kas yra tikrai geras pasirodymas. Rūta Ščiogolevaitė - tai pavyzdys jauniesiems talentams, kaip reikia kovoti dėl savo sugebėjimų. Jos noras ir sunkus darbas yra įvertintas puikiais rezultatais ir pripažinimu. O moteriškas žavesys turės suminkštinti vyriškus komisijos narių sprendimus. Marijono Mikutavičiaus tikriausiai pristatinėti nereikia. Jis yra mūsų visos tautos pripažintas talentas, Lietuvai padovanojęs antrąjį valstybės himną. Jo titulai neįvardijami ir jis žino, ką turi daryti žmogus, užlipęs į sceną“, - komisijos trejeto pasirinkimą grindžia „Lietuvos talentų“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Pagal taisykles visų atrinktų dalyvių pasirodymus vertins ne tik komisija, bet ir TV3 žiūrovai. Pirmose laidose vyks atrankos, kur komisija spręs, kas papuola į pusfinalį. Įpusėjus viso šou eigai, į finalą talentinguosius dalyvius siųs ne tik teisėjai, bet ir žiūrovai. Galiausiai, iš aštuonių finalistų, gerbėjai išrinks tik vieną. Jam atiteks apdovanojimas ir įspūdingas piniginis prizas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių