Lietuvos senjoras „blizgins“ Mantas Petruškevičius

Dvaras jau laukia savo damų - „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ vedėjas Gediminas Jaunius ruošia būsimoms viešnioms sutiktuves, Madam Skaiva - užduotis, o laidos stilistas Mantas Petruškevičius - naują amplua.

Kartu su kolegomis „Mados reido“ vedėjas laidos dalyvėms pateiks daug staigmenų, o jo idėjas įgyvendinti padės tikra profesionalų komanda.

„Ponių mėgstama kosmetika, grožio salonai, visažistai, kirpėjai ir dizaineriai - visa tai lauks damų jau rugpjūčio pabaigoje, kai jos priims didžiausią gyvenimo iššūkį. Komandoje dirbs tik profesionalai. Jie pasirūpins, kad senjoros jaustųsi it karalienės. Nuo rytinių pasivaikščiojimų iki vakarinių pobūvių - jos spindės kaip ryškiausias brangakmenis“, - sako „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai“ stilistas Mantas.

Projekto rengėjai ragina suskubti damas pildyti anketas, kurias galima rasti TV3 tinklalapyje adresu www.tv3.lt/lietuvosperlai arba „Valstiečio“ laikraštyje.

„Jums tereikia ryžtis didžiausiam savo gyvenimo nuotykiui. Tviskantys prabanga dvaro rūmai jau su nekantrumu laukia savo ponių. Nesvarbu, kur jūs gyvenate, ką veikiate ar kiek anūkų turite. Metas parodyti Lietuvai savo gyvenimo patirtį ir eleganciją, sutviskėti ryškiausiomis brangakmenių spalvomis“, - dalyvauti „Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimuose“ kviečia laidos vedėjas Gediminas Jaunius.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių