„Lietuvos Metų Moters 2008“ rinkimų atomazga – jau sekmadienį

Jau šį sekmadienį, kovo 1 dieną, per tiesioginę „Lietuvos Metų Moters 2008“ apdovanojimų transliaciją bus įteikti specialūs apdovanojimai Metų Moterims, kurios savo darbais garsina Lietuvą.

„1992-aisiais prasidėjęs „Moters“ žurnalo projektas tampa nacionaliniu, o nominantės savo darbais yra vertinamos ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje.

„Lietuvos Metų Moters apdovanojimas yra simbolis visoms moterims. Norime, kad visuomenė pastebėtų ir įvertintų jų veiklą. Be to, šiuo apdovanojimu skatiname moteris būti aktyvias įvairiose gyvenimo srityse. Juk ji yra gyvenimo variklis“, - sako žurnalo „Moteris“ vyriausioji redaktorė Gražina Michnevičiūtė.

Tapti 2008-ųjų Lietuvos Metų Moterimi pretenduoja eurokomisarė Dalia Grybauskaitė, teatro režisierė Dalia Ibelhauptaitė ir Lietuvos nuolatinė atstovė prie UNESCO, ambasadorė Ina Marčiulionytė. Laureatę rinko autoritetinga komisija ir Lietuvos žmonės.

„Lietuvos Metų Moterimi bus paskelbta ta kandidatė, kuri surinko daugiausia komisijos ir visuomenės balsų. Jai bus įteikta originali lietuvių juvelyro sukurta segė. Be to, per iškilmingą apdovanojimų ceremoniją bus paskelbtos ir 7 papildomų nominacijų: „Metų iniciatyva“, „Metų atradimas“, „Metų pergalė“, „Metų alternatyva“, „Metų karjera“, „Metų šviesa“, „Metų nematomas darbas“ laureatės“, - pasakojo G.Michnevičiūtė.

Iki šiol „Lietuvos Metų Moters“ titulą yra pelniusios Alma Adamkienė, Kazimira Prunskienė, Rūta Vanagaitė, Bronė Vainauskienė, Janina Lapinskaitė, Margarita Starkevičiūtė, Lolita Varanavičienė, Algimanta Žukauskienė, Nijolė Drazdienė, Gražina Liautaud, Ugnė Karvelis, Rūta Jezerskytė, Nomeda Marčėnaitė, Edita Mildažytė, Jurga Ivanauskaitė, Jurga Šeduikytė.

Iškilmingą vakarą ves dviejų žodžio kišenėje neieškančių vyrų tandemas - Marijonas Mikutavičius ir Giedrius Masalskis.  Sykiu jie globos nominantes, jas šnekins, kvies ir lydės į sceną bei pateiks joms begalę staigmenų.

Renginį tiesioginiame eteryje vesti man teks toli gražu ne pirmą kartą, dėl to nesijaudinu. Tačiau pasiruošimo reikia, nes teks būti ir solidžiam, ir nepamiršti pajuokauti. Pati renginio koncepcija man artima ir suprantama. Tai ne naivūs rinkimai, kuriuose tereikia pademonstruoti savo išvaizdą ir pasakyti, kad nori išgelbėti pasaulį. Čia dalyvauja nusipelniusios ir pagerbimo vertos Lietuvos moterys, man smagu būti ir dirbti su tokiais žmonėmis“, - sako „Lietuvos Metų Moters 2008“ vienas iš vedėjų Giedrius Masalskis.

Šventinio renginio vedėjai sveikins ne tik nominantes, TV3 žiūroves, bet ir visas Lietuvos moteris su artėjančia Tarptautine  Moters diena. Gražiausius žodžius ir dainas joms visoms dovanos Deivis ir Eduardas Kaniava, Egidijus Sipavičius, Mantas, Alanas Chošnau, Donatas Montvydas, Kastytis Kerbedis ir Edmundas Seilius, specialius kūrinius su atlikėjais taip pat atliks garsusis berniukų choras „Ąžuoliukas“ ir generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijos vyrų choras „Kariūnas“.

Renginio transliacija – kovo 1-ąją 19.30 val.  

 

 

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Louis Vuitton N91268 Artsy MM

Louis Vuitton N91268 Artsy MM portretas
http://www.karatechcnc.com/?keyword=louis-vuitton-delightful-pm-price&id=4071louis vuitton delightful pm price Louis Vuitton N91268 Artsy MM http://www.karatechcnc.com/?keyword=Louis-Vuitton-N91268-Artsy-MM&id=2621
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių