Lietuvos damos neatskyrė brangios rankinės nuo klastotės

Lietuvos pramogų versle ir netgi politikoje vis dažniau kalbama apie tai, kokią laimę moterims suteikia prabangūs daiktai. Neva turėti kelis tūkstančius kainuojančius batus ar rankinę – tiesiog privaloma. Diskusijos itin suaktyvėjo po to, kai viena įtakinga ponia KK2 laidoje demaskavo Seimo narę Agnę Bilotaitę, kuri į darbą neva vaikšto su 30 000 litų kainuojančia rankine.

Šį vakarą  garsiausios Lietuvos damos diskutuos apie prabangos bei grožio svarbą, įtaką laimei bei karjerai. Dalia Teišerskyrė prisipažins gana dažnai besilankanti padėvėtų drabužių parduotuvėse. O sykį Seimo kolegėms ji padovanojo net 9 palaidines, už kurias sumokėjo... vos 32 litus!

Drabužiams tikino neišlaidaujanti stilingoji Agnė Jagelavičiūtė. Į KK2 studiją ji atsinešė rankinę, ant kurios užrašyta „poddielka“ Eglija Vaitkevičė prisipažino, jog sykį nusipirkusi garsios firmos padirbinį  su juo gėdinosi išeiti į gatvę.  O Žilivė Pinsuvienė atviravo, kad per vieną gimtadienį, kai vyras jai liepė išsirinkti kokią tik nori dovaną, ji viename kaime pastatė kryžių.

Tačiau kai kurių KK2  viešnių didybė išgaravo tuomet, kai Ž. Stakėnas į studiją įnešė dvi beveik vienodas rankines. Viena jų kainavo 60 000 litų ir ją laidai paskolino žinoma dama. Kita buvo padirbinys.

Agnė Jagelavičiūtė, Oksana Pikul, Eglija Vaitkevičė ir Vita Jakutienė turėjo atskirti, kuri yra tikroji prabangos prekė. Merginos tikrino siūles, užtrauktukus, čiupinėjo odą, ieškojo kodų ir skaičių, bet taip ir neatskyrė tikros rankinės nuo neoriginalo. O ką atsakys studijoje viešėjusi A. Bilotaitė, kai jai bus užduotas lemtingasis klausimas: ar ji už rankinę iš tiesų mokėjo 30 tūkst.?



NAUJAUSI KOMENTARAI

inga

inga portretas
Tai gi "pravalas"!

xanaf

xanaf portretas
Egzpertes :D

Julius

Julius portretas
Krutis lengviau atskirti ,Kad Padelka
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių