„Lietuvos balsą“ paliko R.Stoškus ir J.Grimutaitė

Karščiu ir muzikos garsais pritvinkusioje Vilniaus „Pramogų arenoje“ sekmadienio vakarą baigėsi jau ketvirtoji „Lietuvos balso“ finalinė kova.

Šįkart varžėsi Ericos ir Jurgio Didžiulių bei Egidijaus Sipavičiaus komandų nariai. Nesulaukę nei žiūrovų, nei Mokytojų palaikymo iš projekto iškrito klaipėdietis Ringaudas Stoškus bei Varėnoje gyvenanti šešiolikmetė Jonata Grimutaitė.

Šį sekmadienį pilnut pilnutėlė Vilniaus „Pramogų arena“ nuoširdžiai palaikė visus dainininkus. Daugiausiai žiūrovų simpatijų telefoninio balsavimo metu sulaukė Ieva Zasimauskaitė ir Gabrielė Senkevičiūtė iš Egidijaus komandos bei E. ir J. Didžiulių komandos nariai Lukas Bartaška bei Deimantė Sinkevičiūtė. Tuo tarpu Mokytojų palaikymo sulaukė ir projekte išliko Baiba Skurstenė ir Kristina Jurevičiūtė.

Po nesėkmingai susiklosčiusių balsavimo rezultatų varėniškė J. Grimutaitė nesulaikė ašarų. Mergina apsiverkė specialiai dalyviams įrengtame „Interaktyviajame kambaryje“.

„Verkiu, nes liūdna iškristi. Man čia labai patiko. Čia nuostabūs žmonės, visi puikiai dainuoja. Nerealūs ir mano Mokytojai. Esu jiems dėkinga. Taip pat dėkoju ir savo gerbėjams, šeimai ir vokalo pedagogams. Bet aš nenuleisiu rankų ir toliau dainuosiu“, - sakė Jonata.

Toliau muzikuoti pažadėjo iš vestuvių muzikantu dažnai pristatomas klaipėdietis Ringaudas. „Aš sutinku su savo Mokytojo Egidijaus išsakytais argumentais, kodėl jis toliau projekte nori matyti ne mane, o Kristiną Jurevičiūte. Linkiu visiems dalyviams sėkmės“, - nuoširdžiai kalbėjo R. Stoškus.

Ypatingą pasirodymą šįvakar surengė vakaro svečias, geriausias Rusijos atlikėjas Dima Bilanas. Su galinga savo muzikantų ir šokėjų grupe atvykęs dainininkas vedė iš proto visą „Pramogų areną“. Be to, Dima paruošė ypatingą numerį su kauniete Ieva Zasimauskaite. Kartu jiedu sudainavo D. Bilano „Eurovizijoje“ atliktą kūrinį „Never Let You Go“.

Projekte išliko 24 dainininkai. Jie toliau varžysis dėl geriausio Lietuvos balso titulo ir sutarties su pasauline muzikos leidybos milžine „Universal Music“. Superfinalas vyks birželio 3 dieną.


Šiame straipsnyje: Lietuvos balsasDima Bilanas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių