„Lietuvos balsą“ paliko L.Jakštys ir favorite laikyta M.Juškevičiūtė

Daugeliui netikėtai sekmadienio vakarą baigėsi LNK muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ antroji finalinė kova. Iš viso šį vakarą dainavo 8 projekto dalyviai – po keturis Ericos ir Jurgio Didžiulių bei Egidijaus Sipavičiaus komandų narių. Iš projekto, žiūrovų ir Mokytojų sprendimu, teko visam laikui pasitraukti dainininkės Eglės Jakštytės broliui Linui Jakščiui ir daugelio simpatijų pirmuose projekto etapuose sulaukusiai Monikai Juškevičiūtei.

Šio vakaro ypatingi „Lietuvos balso“ svečiai buvo Vokietijos superžvaigždės „Fools Garden“. Lietuvos publikai legendiniai dainininkai padovanojo ne tik ypatingą duetą su projekto dalyviu Mantvydu Sabaičiu, bet ir pasaulinę naujos dainos premjerą, kurią atliko koncerto metu.

Tačiau pagrindiniu akcentu „Lietuvos balso“ antrojoje finalinėje kovoje tapo ne užsienio žvaigdžių pasirodymas, o įtemptas balsavimas dėl išlikimo projekte.
Žiūrovai mobiliaisiais telefonais rinko savo numylėtinius ir nusprendė, kad verčiausios kovoti dėl Lietuvos balso titulo yra Ericos ir Jurgio komandos narės Berta Timinskaitė ir Eglė Petrošiūtė bei Egidijaus Sipavičiaus mokinės Milda Rasilavičiūtė ir Milda Martinkėnaitė. Visos šios dainininkės, sužinojusios televizijos žiūrovų balsavimo rezultatus, nesulaikė ašarų.

Kitų dalyvių likimą teko spręsti Mokytojams. Iš dviejų žiūrovų simpatijų nesulaukusių atlikėjų Mokytojams teko pasilikti po vieną. Egidijus Sipavičius nusprendė, kad toliau kovą tęs kaunietė Gabrielė Griciūtė, o Erica ir Jurgis savo simpatijas atidavė Mantvydui Sabaičiui. Todėl likusiems dviems nei publikos, nei Mokytojų simpatijų nesulaukusiems dainininkams - Linui Jakščiui ir Monikai Juškevičiūtei - teko nedelsiant palikti šou.

„Nepadariau visko, ką galėjau. Buvau per daug išsibalansavusi, todėl ir iškritau iš projekto. Manęs toks rezultatas nestebina, nors ir liūdina“, - iš karto po koncerto sakė M. Juškevičiūtė.

Žodžių į vatą nevyniojo ir kitas iškritęs dainininkas. „Mano kova dėl išlikimo su Mantvydu Sabaičiu buvo visai nelygi. Žinoma, mano pasirodymas nebuvo pats geriausias. Neslepiu to... Kokias išvadas pasidariau po visko? Tiesiog ateityje pagalvosiu, ar verta man dalyvauti muzikiniuose projektuose“, - neslėpdamas kartėlio sakė L. Jakštys.

Kitą savaitę finalinėse „Lietuvos balso“ kovose varžysis Merūno Vitulskio ir Violetos Tarasovienės dainininkai. Į Lietuvą taip pat atvyksta ir projektą „Olandijos balsas“ laimėjęs ir žaibiškai populiarumo visoje Europoje sulaukęs Benas Saundersas.


Šiame straipsnyje: Lietuvos balsas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių