Lietuvoje - dar viena seksuali muzikinė merginų grupė

Praėjusiais metais su grupe „Pikaso„ smagią dainą „Aš viską atleisiu tau“ įrašiusi merginų grupė „Mochito„ iš Klaipėdos klausytojams pristato savo solinę dainą „Be stabdžių“. Tai pirmoji savarankiška merginų daina, kuria grupė „Mochito" prisistato savo klausytojams.

Grupė „Mochito" – tai jaunos ir pašėlusios merginos iš Klaipėdos, Gabija ir Justina.

Merginos ne tik pristato naują dainą, bet ir viename iš Klaipėdos naktinių klubų pasirodo didžėjų amplua. Šių pasirodymų metu grupės „Mochito" narės ne tik atlieka savo kūrybos dainas, bet ir groja interpretuodamos kitų atlikėjų kūrinius.

„Norime būti universalios ir visokeriopai įdomios. Mūsų muzika yra skirta vakarėliams. Jau vien žodis „Mochito„ sufleruoja sąsajas su karštais vakarėliais, šokiais ir beprotiškai skaniais kokteiliais. Būtent to ir siekiame savo pasirodymuose. Esame jaunos, veržlios ir muzikalios. Mūsų koncertai – puiki galimybė išgirsti ne tik mūsų kūrybos dainas, bet ir mūsų mėgstamą kitų atlikėjų muziką. Grupės „Mochito“ vakarėliai, tai ne tik puiki muzika, bet ir intriguojantys pasirodymai, karšti šokėjai bei pagal specialų mūsų receptą plakami „Mochito„ kokteiliai“, - pasakojo grupės merginos.

Pirmoji solinė grupės daina „Be stabdžių„ puikiai atitinka bet kurio karšto vakarėlio nuotaiką. Tai simbolinis pavadinimas, sufleruojantis, jog merginos yra pasiryžusios beprotiškoms linksmybėms „non stop“. Dainą lydi ne ką mažiau intriguojantis vaizdo klipas, nufilmuotas naktiniame klube vieno iš merginų pasirodymų metu.

„Dainos pavadinimas atskleidžia mūsų charakterį. Esame tos, kurios laisvai interpretuoja žmonių pasirinkimo laisvę. Apie savo gyvenimo pasirinkimus nieko konkretaus neteigiame, tačiau ir nieko neigti nesiruošiame. Galbūt mūsų dainos vaizdo klipas susilauks dviprasmiškų vertinimų, tačiau būtent tokios yra mūsų išraiškos priemonės. Nebijome šokiruoti. Dalis mūsų veiksmų yra žaidimas, tačiau kita dalis – visiškai rimta ", - intriguojančios šypsenos neslėpė Gabija ir Justina.



NAUJAUSI KOMENTARAI

JO

JO portretas
Dar vienos tipo zvaigzdes

vyras

vyras portretas
kriestos voskries

kitas

kitas portretas
na jau labai prasta daina, nieko neissiskiriancios, simpatiskos, bet nieko nespinduliuoja, taip kad padainuos kiek ir nustos.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių