Lietuviai Indijoje tapo aktoriais

Rezidencijų programoje Indijoje dalyvavę kauniečiai dailininkai Bolivude išbandė aktoriaus amatą. Tapytojas Antanas Obcarskas ir Lietuvos dailininkų sąjungai vadovaujantis akvarelininkas Eugenijus Nalevaika tapo vieno filmo statistais.
"Indijoje labai mažai baltų žmonių, o filmo kūrėjai ieškojo būtent tokių statistų. Mus sustabdė tiesiog gatvėje. Vestuvių scenoje, vykstančioje restorane, vaidinome anglus. Tai mažučiai vaidmenys, mums nereikėjo kalbėti, tik valgyti, gerti vyną ir kelti bendrą šurmulį. Per dieną užsidirbom po 500 rupijų. Kad paverstume į litus, šią sumą reikia padalyti iš dvidešimties", - skaičiavo A.Obcarskas.
Dailininkės iš Ukrainos tapo padavėjomis, kiti rezidencijų programos dalyviai vaidino vestuvių svečius - anglus. "Aprengė geriausių firmų kostiumais, moteris ir auksais papuošė. Aš nelabai domiuosi indų filmais. O mūsų grupės moterys ėmė aikčioti, kad filmuosimės su pasaulinio lygio žvaigžde Johnu Abrahamu, kuris yra pelnęs seksualiausio Azijos aktoriaus titulą", - įspūdžiais dalijosi dailininkas.
Lietuvius nustebino didžiuliai filmavimo aikštelių mastai. Veiksmui restorane filmuoti buvo skirtas dviejų sporto salių dydžio angaras. "Vien statistų vestuvių scenose - beveik šimtas žmonių. Gyvai grojo pasamdytas džiazo orkestras, dėmesys buvo skirtas ir mažiausioms detalėms", - prisiminė A.Obcarskas.
Filmą kurianti prodiuserių kompanija kiekvienam statistui žadėjo atsiųsti po filmo kopiją - kitais metais, kai juosta bus sumontuota. "Smalsu bus pažiūrėti, kokie anglai iš mūsų išėjo ir kiek tos vaidybos juostoje liko", - juokėsi A.Obcarskas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių