L.DiCaprio – užsislėpęs peštukas?

Buvęs supermodelis Aretha Wilson pirmadienį pateikė kaltinimus žinomam JAV aktoriui Leonardo DiCaprio, kurio žvaigždė šiuo metu itin ryškiai žiba naujausiame Christopherio Nolano filme „Pradžia“ („Inception“). Mergina tvirtina, esą aktoriaus ir filmų prodiuseris, „Auksinio gaublio“, „Sidabrinio lokio“ ir dviejų „MTV“ filmų apdovanojimų savininkas 2005 metais ją užpuolė viename Holivudo vakarėlių.

Tokia informacija pasirodė apie žvaigždžių gyvenimą rašančioje interneto svetainėje „TMZ“.

A.Wilson advokatas pareiškė, jog įvykis yra tiriamas ir pareikalavo L.DiCaprio pateikti su užpuolimu susijusius dokumentus - toksikologų išvadas bei medikų įrašus apie tą naktį įvykusį incidentą.

A.Wilson tikina, kad po grumtynių ant L.DiCaprio veido atsirado gilūs įpjovimai, kuruos vėliau teko susiūti. Kaip teigia super modelis, tai itin erzino populiarų Holivudo aktorių ir priminė jam ir jo draugams apie tos nakties incidentą.

L.DiCaprio advokatas Blairas Berkas pareiškė, jog tokie kaltinimai – šlykštus melas ir niekuo nepagrįsti kaltinimai bei klasikinis bandymas sausam išlipti iš vandens tam, kuris iš tiesų yra kaltas.

„Ši moteris penkerius metus slapstėsi nuo teisingumo, be to, turi ilgą kriminalinę praeitį. Į tai taip pat reikėtų atkreipti dėmesį“, – pažymėjo B.Berkas.

A.Wilson po incidento su L.DiCaprio pabėgo iš šalies ir slapstėsi penkerius metus, iki kol šiais metais sugrįžo į Kanadą. Šuo metu buvęs super modelis yra Los Andžele už 150 tūkst. JAV dolerių užstatą ir laukia teismo.

Tuo tarpu L.DiCaprio žvaigždė vis dar žiba šiuo metu kino teatruose rodomame Ch.Nolano kino juostoje ‚Pradžia“.


Šiame straipsnyje: Leonardo DiCaprio

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių