Lady Gaga sveiksta po klubo operacijos

Popmuzikos superžvaigždė Lady Gaga sveiksta po trečiadienį atliktos klubo operacijos.

„Poker Face“ atlikėja į ligoninę atsigulė šią savaitę, operacijai dėl sužeidimo, kuris anksčiau šį mėnesį privertė ją atšaukti gastrolių „Born This Way Ball“ koncertus JAV.

Lady Gaga, kuriai taip pat buvo diagnozuotas sinovitas - sąnarių uždegimas, prieš operaciją Twitter.com savo sekėjams parašė: „Dabar einu operuotis. Labai jums ačiū, kad siunčiate man meilę ir paramą. Galvosiu apie jus“.

Po operacijos ji grįžo į savo puslapį LittleMonsters.com, informavo gerbėjus ir padėkojo už palinkėjimus.

„Jūs tikrai šiandien man suteikėt daug stiprybės. Viskas įvyko taip greitai, bet kai atėjo laikas su tuo susidurti, prisiminiau daugelį istorijų ir patyrimų apie jūsų gyvenimus, kuriais pasidalijote su manimi. Susitikimai su jumis užkulisiuose, jūsų laiškų skaitymas, stebėjimas, kaip bendraujate su gerbėjais iš viso pasaulio ir sudarote bendruomenę, kurios (nariai) remia vienas kitą - jūs visiškai nunešėt man “stogą", - rašė dainininkė.

„Kai jie mane šiandien vežė į operaciją, galvojau apie visą jūsų skausmą ir ištvermę, jūsų unikalias šeimos situacijas, aplinką mokykloje, sveikatos problemas, namų neturėjimą, identiteto kovas - kartais jūs tokie drąsūs, kad tai baugina mane. Stebiuosi, kaip tai išvis įmanoma“, - tęsė Lady Gaga.

„Tad pamaniau sau: esu gyva, įgyvendinu savo svajonę, o tai - tik duobė kelyje. Esu dėkinga, nes tai - laikina, o kai kuriems - ne. Jūs pakeitėt mano gyvenimą. Aš jus myliu ir didžiuojuosi, kad esu jūsų gyvenimo dalis. Jeigu jūs galite tai padaryti, galiu ir aš, o jei laikysimės drauge, galėsime įveikti bet ką“, - rašė ji.


Šiame straipsnyje: Lady Gagaoperacijagastrolės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių