Lady Gaga atsisako keisti savo koncertų formatą

Popmuzikos superžvaigždė Lady Gaga teigia verčiau atšauksianti savo pasaulinių gastrolių koncertus negu sutiksianti su pakeitimais, kurių reikalauja cenzoriai ir religinės organizacijos, dainininkės vadybininkas paskelbė ketvirtadienį, Azijoje kilus skandalams dėl jos šou.

Vadybininkas Troy Carteris pažymėjo, kad bet kokiu atveju niekas neįtiks religiniams konservatoriams, kurie smerkė Lady Gagą Pietų Korėjoje, Indonezijoje ir Filipinuose, jai pradėjus gastroles Azijoje.

„Mes juos praleisime“, - R.Carteris sakė per muzikos konferenciją Singapūre, teigdamas, kad Lady Gaga nešvelnins jokių būsimų savo koncertų formato.

„Rengsime šou kaip suplanavę. Tai labai specifinis šou, labai specifiniai klausytojai“, - pridūrė jis.

Konservatyvieji krikščionys Pietų Korėjoje ir Filipinuose bei karingos islamiškosios organizacijos Indonezijoje kaltino provokuojančius šou rengiančią amerikietę dainininkę šventvagystėmis ir velnio garbinimu.

Indonezijos policija atsisakė išduoti leidimą Lady Gagos koncertui, turėjusiam vykti Džakartoje birželio 3 dieną, kai kovotojų grupuotės pagrasino imtis smurto, tačiau koncerto organizatoriai sakė tebekovojantys, kad šis šou įvyktų.

Pasak R.Carterio, šis įnirtingas pasipriešinimas yra veikiau atmetimas visko, kam atstovauja Lady Gaga, o ne jos sceninių kostiumų arba elgesio kritika.

„Nemanau, kad tai susiję su Gaga tiek, kiek reikėtų - žinote, čia lemia tiesiog didelis atotrūkis tarp kultūrų ir kartų, - aiškino vadybininkas. - Susiduriate su įvairiais kitais dalykais: su politika,... religija. Tai šiek tiek sudėtingiau negu pakeisti jos kostiumus.“

Šią savaitę Filipinų cenzoriai pareiškė sieksiantys užtikrinti, kad Lady Gaga koncertas Maniloje neperžengtų išduoto leidimo, draudžiančio nuogybes, šventvagiškas kalbas ir veiksmus bei nepadorų elgesį.

Penktadienį dainininkė planuoja koncertuoti Bankoke, o vėliau vykti į Singapūrą.

Komentuodama birželio 3 dieną planuojamą koncertą Džakartoje, Lady Gaga socialiniame tinkle „Twitter“ rašė, kad verčiau dainuos viena, jeigu bus būtina, užuot paklususi Indonezijos cenzorių reikalavimams arba pabūgusi grasinimų smurtu.

Pernai gegužės 20 dieną išleidusi itin sėkmingą albumą „Born This Way“, kurio pasaulyje parduota jau beveik 6 mln. kopijų, Lady Gaga planuoja šiemet surengti 110 koncertų.

Žvaigždė, kurią JAV žurnalas „Time“ pripažino viena iš 100 įtakingiausių mados ikonų, stulbino savo gerbėjus ekstravagantiškais drabužiais: pradeda suknele iš šviežios mėsos, baigiant kostiumu iš plastikinių burbulų.


Šiame straipsnyje: Lady Gaga

NAUJAUSI KOMENTARAI

tai gal ja

tai gal ja portretas
tryda uzpuls ar ka iki rugpjucio:)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių