L. Adomaitis: „M.A.M.A. 2012“ nominacijose balsavau už brolį

Jau penktadienį, sausio 11 dieną, Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks Lietuvos muzikos istoriją rašantys apdovanojimai „M.A.M.A. 2012“. Ceremonijos muzikinėje dalyje pasirodys ne tik 40-metį scenoje švenčiantis „Rondo“ lyderis Aleksandras Ivanauskas ar 25-metį ką tik driokstelėję rokeriai BIX, bet ir 15-ąjį kūrybos jubiliejų švenčiantis Linas Adomaitis.

Muzikos kūrėjas ir atlikėjas L.Adomaitis minimas tiek renginio programoje, tiek garbingose nominantų gretose. Jis pretenduoja į dvi „M.A.M.A.“ 2012 statulėles: už Geriausią metų albumą („Floating to You“) ir metų prodiuserio darbą.

Pastarojoje nominacijoje Linas tradiciškai susitinka su savo broliu, muzikos prodiuseriu Mario Basanovu. Ir kaip visada tvirtina, kad jaustųsi vienodai laimingas - ar apdovanojimą pelnytų pats, ar jis atitektų jaunesniajam Adomaičiui. „Pasakysiu taip: aš balsavau už brolį visose nominacijose, kiek žinau, jis irgi už mane“, - tvirtina L.Adomaitis.

Praėjusiais metais geriausio muzikos prodiuserio nominacijoje sėkmė lydėjo Mario Basanovą. Kas triumfuos šiemet? Drauge su broliais Adomaičiais nominantų trejetuke įsitaisęs Leonas Somovas – taip pat stiprus varžovas. Tačiau Liną kol kas supa tik teigiamos emocijos, jis laukia apdovanojimų M.A.M.A. vakaro ne dėl komisijos balsavimo rezultatų, o dėl išskirtinės muzikantų šventės. “Tikrai labai smagu, kad toks renginys yra. Jau pirmas buvo profesionalus, o šitas bus dar geresnis, aš tuo net neabejoju“, - sako L.Adomaitis.

Penktadienį jis pats pasirodys scenoje drauge su Pushu ir atliks bendrą dainą „Ji mano“. „Čia iš tų dainų, kurios kaip geras vynas – kuo toliau, tuo labiau bręsta. „Youtube“ peržiūros auga, progresuoja, artėja prie 700 000, po tris tūkstančius peržiūrų kasdien. Taigi, gabalas kalba pats už save“, - pastebi Linas.

Ar jo kostiumas jau pasirengęs penktadienio iškilmėms? „Taip – blizginame sagas, lyginame marškinius ir ruošiamės, nepabijokime pasakyti, didžiausiam metų muzikiniam renginiui“, - šypsosi L.Adomaitis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių